Трафикът е интензивен на ГКПП с Румъния и със Сърбия на изход за товарни автомобили

03 Март 2024 | 11:04
0 коментара
Общество
България
Трафикът е интензивен на ГКПП с Румъния и със Сърбия на изход за товарни автомобили

Трафикът е интензивен на гранични пунктове с Румъния и със Сърбия на изход за товарни автомобили, съобщиха на сайта си от Главната дирекция "Гранична полиция" - МВР, в информация, актуална към 6:00 ч. тази сутрин.

Трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове на границите с Република Северна Македония и с Турция.

Трафикът е интензивен и на ГКПП "Калотина" на границата със Сърбия на изход за товарни автомобили. На "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности във връзка с договор за реконструкция и модернизация. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Румъния трафикът е интензивен на граничните контролно-пропускателни пунктове "Кардам", "Видин" и " Оряхово" на изход за товарни автомобили.

Нормален е трафикът на на всички гранични контролно-пропускателни пунктове с Гърция. През пунктовете  "Маказа", „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

Добавете Вашия коментар

TOP