Супер модерната ветеринарна клиника "Син кръст" отвори врати в Благоевград!

23 Май 2016 | 14:19
0 коментара
Общество
Супер модерната ветеринарна клиника Син кръст отвори врати в Благоевград!

С тържествен водосвет днес в Благоевград отвори врати супер модерната ветеринарна клиника от веригата "Син кръст", чийто собственик е столичанинът Борислав Георгиев. Преди 12 години д-р Георгиев отворил първата частна клиника от веригата "Син кръст" в София, която и днес е мястото, където стотици столичани лекуват любимците си, съобщава Struma.com. Клиника" Син кръст" - Благоевград е разположена на ул. Пейо Яворов 2 /до магазин Буратино/ и е разгъната на 500 кв. м. площ.

Изградени са 10 кабинета, от които две предоперационни и две операционни зали, снабдени с най-модерното медицинско оборудване, две манипулационни, баня за животните. Клиниката е снабдена с модерен рентгенов апарат, снимките излизат директно на компютъра, обясняват специалистите в клиниката. " Обичам и харесвам Благоевград, затова реших да направя клиниката си тук. От 16 години се занимавам с лечението на домашни животни.

Идеята ни е да помагаме на колегите в този град, можем да поемаме тежките и спешни случаи, така както години наред го правим в столицата, каза д-р Георгиев. В Благоевград ще работи екип от 5-има специалисти с реномирани дипломи. Имат ортопед, невролог, специалист вътрешни болести, дерматолог. При много тежки случаи болните пациенти, могат да се транспортират и в София, където работи екип от изключителни хирурзи. Оперативният сектор на клиниката в Благоевград е така оборудван, че може да се правят дори операции на хора, казва собственикът.

На днешния водосвет присъстваха много гости, приятели и колеги на екипа от специалисти в клиника "Син кръст". Първият пациент бе малко симпатично кученце, което търпеливо очакваше да бъде прегледано от екипа, проследявайки с любопитство тържествения водосвет. Видимо всички присъстващи бяха силно впечатлени от това, което видяха. Клиника "Син кръст" е лечебно заведение за вашите любимци без аналог до момента на територията на областта.

Клиниката ще работи от 9 до 19 часа всеки ден. При спешни случаи има дежурен телефон и спешно може да се събере екип, който с много обич и професионализъм ще направи нужните манипулации на вашия любимец.

 

 

 

 

Добавете Вашия коментар

TOP