Сигнал за полицейски произвол в Якоруда

22 Март 2024 | 11:41
32 коментара
Общество
Благоевград
Сигнал за полицейски произвол в Якоруда
Публикуваме без редакторска намеса сигнал за полицейско произвол в Якоруда!

До ОДМВР Благоевград До Районен съд град Разлог

Жалба

От Борис Кирилов Анзов, роден в гр. Гоце Делчев бивш кандидат за депутат от ПП Мир и водач на листата за благоевградския окръг. До ОДМВР Благоевград, моля да бъде извършена вътрешна проверка над Вашия служител: Николай Георгиев Големехов на длъжност МЛАДШИ ИНСПЕКТОР при ОДМВР Благоевград  който на 18.03.2024 г. в 16:26 часа в гр. Якоруда управляван от него служебен автомобил с регистрация СВ2460НР, 01-30 паркира не правилно на кръстовище образувано от ул. Св. Кирил и Методи и ул. Даме Груев паркира неправилно служебния управляван от него автомобил с регистрация, като с поведението си привишава служебните пълномощия, не се съобразява с останалите водачи на МПС с пешеходна пътека -М. 1 тип "Зебра" не спазва знаците, блокира с неадекватното си поведение цяла улица в продължение на 30 минути с което е виновен и нарушил 1. Чл. 98 ал. 1 т. 5 - спира за простой и паркиране върхо или на по - малко от 5 метра от пешеходна или велосипедна пътека.

От ЗДВП. Законите във Република България важът за всички еднакво. Освен това служители и органи на реда трябва да служат за пример, и спазват еднакво законите и знаците, във случая спрял на по малко от 5 метра от Зебра на кръстовище за да ми състави акт, вместо да паркира на 5 метра на вътре от крастовището, имаше много свободни места и цял паркинг. Пострадали от неговото неправилно и нагло паркиране няма.

Моля Органите на ОДМВР на Благоевград да извършат проверка и да съставят акт на дадения служител за неправилно паркиране, и да бъдат направени курсове за държание на Николай Георгиев Голимехов, който своеволно, без мое разрешение пише във съставения от него Акт към мен # 404014 че, нямам възражение, подчертавам своеволно. Възражение имах но не ми бе предоставена възможност от Лицето Николай Георгиев Голомехов да напиша свой възражения. Държа се арогантно и нагло, непрекъснато ми даваше зор да подпиша акта, че бързал без да съм прочел съдержанието. До като четях съдържанието на Акта Голомехов многократно, ми повтаряше, че ако не искам да подпиши, ще извикал още един колега. Как да подпиша това което не съм прочёл??? След като се запознах със текста, казах, че имам възражения но не ми бе предоставена възможност да напиша писмено. Вместо това отговора на Голомехов бе, свързах се със началника каза, ако имаш възражение да бъдат писмени и във съда на гр. Разлог.

Също така Голомехов не изпълнява правелно свойте служебни, морални зъдалжение като служител на МВР и гражданин, патрулиращ в град Якоруда не си е направил труда да информира съответните органи, инстанции по служебен и граждански начин за нарушение и изтрити пешеходни зебри във случая на същото кръстовище, поради силно слънце бях спрал на заличена пешеходна пътека за да си купят мандарин отсреща, с което неотричам своята вина. Също така искам да похваля неговия колега Ахмед Салихов Кунгьов за възпитано, културно и нормално държание със мен. Няколко пъти след фиксирано нарушение, помолих Големехов да отстраня управляваното от мен превозно средство на правилно место за да не пречи на останалите водачи и пешеходци, но със своето арогантно поведение Голомехов не разреши. Моля да му бъде съставен акт и да бъда информиран. Какво кара Големехов да паркира неправилно служебния автомобил?

Също така чрез Вас искаме да се обърнем към органите отговарящи за пешеходните пътеки в гр. Якуруда незбавно да бъдат обновени, за да предотвратим бъдещи злополуки и инцидент, защото децата се ориентира по маркировката, а не по знаци, а тя не се вижда.

Дали ще бъде глобен Полицейския инспектор, предстой да видим след извършена проверка.
Сигнал за полицейски произвол в Якоруда
Сигнал за полицейски произвол в Якоруда
Сигнал за полицейски произвол в Якоруда

Добавени коментари

Дунка публикува:
22 Април 2024 | 13:58
Кмета е с деменция. Пълен клоун и смешен бабеченин. Да го питам кой му е новото начало ? Карафеиз, Хърльови, Магда, Айша, Фатма Мангова, Муса Сирачки или синовете му, или акредитивното дружество . Гласувате ли за дупъсъ получавате тези крадли и айдуци. Те са новото начало. Жалко. Срам. Позор.
**** публикува:
24 Март 2024 | 21:28
Всички знаем, че винаги и от двете страни е паркинг, на тази улица.
Мунджавия публикува:
24 Март 2024 | 13:30
Все еднакви пишете коментари с различни имена. Смешен народ е Якорудския такова е
Ки публикува:
24 Март 2024 | 09:38
Той и мехомийски черен циганин мехомийски цигански дееба неговата мама циганска пишеше за гуме доноси но се еба майката циганска
* публикува:
24 Март 2024 | 09:36
Тук иде реч за драстична неграмотност и наглост!
Коце Маца публикува:
24 Март 2024 | 09:32
Този кандидат депутат ми мяза на кандидата депутат и в кавички "кмет" на Якоруда КЬОС хи ха ха ха ха ха ха
Смех публикува:
24 Март 2024 | 08:36
Поне да напише дословно члена от ЗДвП а не да го върти как му е кеф дебил "5. на пешеходни или велосипедни пътеки и на разстояние, по-малко от 5 метра ПРЕДИ тях;
Щеката публикува:
23 Март 2024 | 19:39
Гуме май поне връши нещо, докато Мръцовия и Радко се са скрили като бубишерчи
орео публикува:
23 Март 2024 | 17:18
На Голомехов му се размина уволнение за кражба на материал, за чадър над Пачката заедно с Кондев, за чадър над продажбата на дрога заедно с другите полицаи, та сега един акт че го уплаши. Кой знае колко още прикрити престъпления има в Якоруда
Х публикува:
23 Март 2024 | 14:30
Кандидат-депутатчето първо да се научи да пише грамотно и тогава да се жали! Познавам господин Голомехов, изключително добър и съвестен човек е, изпълнил си е служебното задължение! Малко му е глобата на тоя мухльо!!!
... публикува:
23 Март 2024 | 14:18
.
Пачката публикува:
23 Март 2024 | 12:34
Не знам за Гуме и Кондев щее са крали с мене, ама да питам за Колевия плондер. Върна се в Якоруда, оти в Разлог на никой не му е на оная работа от него. Тука се изживява на велик. Той Кондев затова като дойде началник го махна в патрулката, оти не чини. Има да го терасите Кондев, ама че му ядете дедовия вече
Пройчо публикува:
23 Март 2024 | 12:29
Борето е свикнал да му се подчиняват. Израснал е в Русия и благодарение на пачките натрупани там си мисли,че е цар в България. Да ама не. За 20 лева орева орталъка, въпреки че е виновен. Да си гледа централите и хотелите. Мисли си, че е недосегаем. Само да вметна, че ме е от ПП и ДБ.
От Сибир с любов публикува:
23 Март 2024 | 10:57
Кандидат депутат от доносническа България прави нарушение, държи се нагло и предизвикателно, после пише жалба пълна с правописни грешки срещу полицая, който го е спрял за проверка. Откъде се пръкнаха тези получовеци и изроди, откъде помпат самочувствие и тежки комплекси за превъзходство, коя е тая майка която ги е възпитала да писукат и да хленчат когато вършат нарушения и ги хващат...Унищожават собствената си страна, за да се харесат на душманите от НАТО. Уроди и жалки демократични лакеи, вашият последен час идва!
Ивам публикува:
23 Март 2024 | 09:28
Гуме не беше ле подлогага на Пачката и Кондев. Заедно май крадеха ако не греша
Асан публикува:
23 Март 2024 | 04:08
Баче,дрогиран и неадекватен си бил,Сичко се вижда и пешеходната пътека и знака за нея,сигурно и кьорав си
Любен Сираков публикува:
23 Март 2024 | 03:48
Виждаш че си спрял неправилно и накрая се оплакваш от полицая научи се, че на пешеходна пътека не се спира и с много малко си се разминал
....... публикува:
22 Март 2024 | 22:02
Като прочетох жалбата на тоя Анзов и се убедих , че е голям будала обжалва Акт а не наказателно постановление
хххх публикува:
22 Март 2024 | 21:08
малко ти е. другият път в ареста да спиш та да се научиш на държание. ревльо
Бай Иван публикува:
22 Март 2024 | 20:57
Полицай Голомехов е действително свестен и разбран служител мога да го потвърдя лично. Момчето е много достойно ако ти господин Борис Анзов си се държал възпитано и не толкова арогатно/нагло сигурен съм щял да ти се размине.Но явно си го играл Биг Гай с голями топки съжалявам че не те издрал и явно е трябвало да те презвъпита с един Якорудски кютек.!!!
ДЕНЧО публикува:
22 Март 2024 | 20:55
НИКОИ НЕСИ ПИШЕ ИМЕТО В КОМЕНТАРИТЕ СТРАХЛИВИ ПОМАЦИ ТОЯ ПОЛИЦАЙ ТРЯБВА ДА ЗАМИНЕ В АРМИЯТА НА БЕЗРАБОТНИТЕ
Didier публикува:
22 Март 2024 | 20:20
Здравейте г-н/г-жо Аз съм индивидуален финансов експерт, който мога да ви дам бърз заем, вариращ от €2000 до €800,000,00 при лихва от 2% с условия, които ще улеснят живота ви. Така че, ако имате нужда, не се колебайте да се свържете с нас на следния адрес. Имейл: [email protected] Имейл: [email protected] Телефон за WhatsApp: +33644681046
Хи-Хо Ха-Хо публикува:
22 Март 2024 | 19:30
Полицай Голомехов е сигурно вече повече от 20 години служител в МВР. С този си опит едва ли би си позволил описаните от жалбоподателя поведение и държание. Всеки греши, но няма за какво полицаят да бъде глобяван наказван или укоряван. Служебните автомобили на МВР по време на дежурство са със специален режим на движение. А това, че господин кандидат депутата е глобен е малко. Трябва и депутатите с личните си автомобили да бъдат глобяван, а не да се крият зад измислените си имунитети. Те трябва да са още повече за пример пред обществото ни.
кой продава дрога публикува:
22 Март 2024 | 19:18
полицията в якуруда дали знае кой продава дрога на децата
Гражданин публикува:
22 Март 2024 | 14:28
Абе ревльо патрулката е с включени светлини , след пешеходна пътека . Такива като теб трябва да ги осъждат по бързата процедура щом си нарушил ЗДВП и ревеш
1 публикува:
22 Март 2024 | 14:02
От тези снимки не виждам полицая да е виновен. Ревеш защото си глобен.
Якоруда публикува:
22 Март 2024 | 13:55
Не 20 а 200 лв трябвало да те глобят и си сложи очила-явно само ти не си видял пешеходната пътека!
1 публикува:
22 Март 2024 | 13:35
Много неграмотен си господин бивш кандидат - депутат!
Якорудчанин публикува:
22 Март 2024 | 13:26
Тоя неграмотник заплашваше полицаите , че е бил консул и кандидат за депутат, всички го чуха!
Бичо публикува:
22 Март 2024 | 13:25
Ти кво искаш даже трябвало да те орестува
Ееее Какви публикува:
22 Март 2024 | 12:57
Тъпи кандидат депутати е имало пълен неграмотник е
Тоя будала публикува:
22 Март 2024 | 12:50
Амзовия се плашеше полицаите че е консул

Добавете Вашия коментар

TOP