С водосвет ИТН откри предизборната кампания в Благоевград

30 Септември 2023 | 20:06
4 коментара
Общество
Благоевград
С водосвет ИТН откри предизборната кампания в Благоевград
Тук съм от името на партията и лично от името на г-н Слави Трифонов. Ние вярваме в Станислав Богадански, вярваме и в победата. Това заяви Александър Вълчев, депутат от 49 НС от партия „Има такъв народ“.

Той представи лично кандидатът за кмет на община Благоевград – Станислав Богдански. Двете основни негови качества са морал и професионализъм. Професионализмът го доказва с работата си в парламента. Той се оказа един от лидерите на партията ни в НС – едно от остриетата. Бори се с всички сили за това, за което са го избрали съгражданите му. Говорейки пък за лоялност – тя е пред избирателите му, към хората, които са го избрали в екипа му. Той надхвърля очакванията ни, защото успя да се превърне в лидер, така че гласът на ИТН да се чува в комисиите и от парламентарната трибуна! Той е натясно в НС и затова трябва да се заеме с отговорната дейност да бъде кмет! Той заслужава да има кмет – работлив, свестен, морален. Това е Станислав Богаднски. Ние в ИТН доказахме, че можем да спечелим с него! Той е правилният човек, каза Вълчев.

Благодарности към всички свои съпартийци и симпатизанти отправи Станислав Богдански: Благоевградчани да имат препитание в града ни. Да имат възможност за развитие и спокойствие за създаване семейство. Нашата битка ще бъде за промяна на ниво кмет и ОбС, за да може тези органи на управление да заработят в пълния си капацитет и решенията да се взимат за обществения интерес, а не в интерес на бизнес структури. Привличането на инвеститори ще бъде част от нашата програма. Богдански представи и листата с кандидати за ОбС в Благоевград, които са 18 познати в общината лица.

Водач е самият Богдански, а след него се нареждат: Атанаска Георгиева Митрева Иванка Василева Асенова Цветанка Йончева Попова Петър Атанасов Лазаров Крум Симеонов Мавродиев Силвия Георгиева Урдарска Борян Димитров Керемидчиев Атанас Иванов Бръндев Йордан Валентинов Кормев Димитрина Кирилова Търнарова Методи Тодоров Джингаров Христина Росенова Георгиева Яница Георгиева Шакина Юлиян Илиев Ангелов Борислав Кирилов Костов Николай Каменов Джабиров Георги Евтимов Евтимов.
С водосвет ИТН откри предизборната кампания в Благоевград

Добавени коментари

БОРЯНА публикува:
30 Октомври 2023 | 19:49
Никога няма да се оправим...!!!
БОРЯНА публикува:
30 Октомври 2023 | 19:47
Ееее ,кой спечели...!!!???
феникс публикува:
01 Октомври 2023 | 10:13
на снимката пише ВЪЗРАЖДАНЕ...
Хаха публикува:
30 Септември 2023 | 22:01
Сигурно си вярвате, нищо чудно щом сте на Слави Трифонов от хитреците. Същия тоя "морален" и не знам си какъв Станислав Богдански нали беше докаран от нищото в партията лично от кадровика тогава Илко Стоянов. През цялото време същия Станислав Богдански припяваше на Стоянов и го защитаваше самоотверено, както подобава на един "морален" службогонец. Когато хората напълно правдиво говореха за Илко Стоянов, Богдански беше на амбразурата и сега, когато Стоянов се оттегли от ракетата носител Слави Трифонов, службогонеца Богдански го плюе, защото трябва да се хареса на Трифонов да го държи на разни постове. Морален, хахахахахахах, трифоновци и морал.........еле пък следващите след него Атанаска Митрева и изгонената от ЮЗУ пишман-професорка Иванка Асенова.....хахахахаах, морални......хахахахахахах, голям виц.

Добавете Вашия коментар

TOP