Рокади в ГЕРБ - Благоевград, Гърмен и Якоруда, актива чака решението на Изпълнителната комисия

06 юли 2022 | 08:35
7 коментара
Рокади в ГЕРБ - Благоевград, Гърмен и Якоруда, актива чака решението на Изпълнителната комисия

Общинските лидери на ПП ГЕРБ в Кресна и Разлог са сменени с решения на Изпълнителната комисия на партията. Тодор Гюрев е новото лице на ГЕРБ в Кресна и сменя Валентина Таскова. Д-р Емил Тончев пък заема мястото на д-р Мария Копанарова, председател на ОбС в община Разлог. Дамата си направи отвод и поиска да бъде освободена от лидерската позиция, която заема още от създаването на структурата в Разлог.

В останалите общини в Пиринско, без Благоевград, Гърмен и Якоруда, досегашните председатели запазват позициите си: в Сандански остава Стоян Стоев, в Струмяни – Кирил Укев, в Симитли – Лиляна Айкова, в Гоце Делчев – Никола Джингаров, в Сатовча – Румен Арнаудов, в Белица – Иван Стойчев, и в Хаджидимово лидер на структурата на ГЕРБ остава Наташа Стоянова.

ИК на ПП ГЕРБ все още няма решение за водачите в общините Благоевград , Гърмен и Якоруда, като произнасянето по кандидатурите на местните структури се очаква всеки момент.

Припомняме, че в областния център на Пиринско досегашният лидер на ГЕРБ Росица Димитрова, ексшеф на ВиК, събра 123 номинации срещу 70 за бившия директор на НП „Рила“ Красимир Андонов. В Гърмен партията в момента се ръководи от Верхад Ислямов, а в Якоруда – от Ваня Гатдерова.

ДИМИТРИНА АСЕНОВА/в.Струма


Сър Пичук публикува:
06 юли 2022 | 17:10
Копанарката не е ли за пенсия? И тая снимка май е от преди 12-13 години, когато се създаваше ГЕРБ!
До Банско за Мацурев публикува:
06 юли 2022 | 14:25
Какво да го подкрепяме, що е направил? Два пъти вече не го избираме, колко още? Трябва друг той се изчерпа отделно и като оратор го нема, а от трибуната да не говорим! Трябва нов! Времената не са трудни, Трудни са за Герб с тези стари познайници.!
ТОП ПРЕСА публикува:
06 юли 2022 | 12:49
Ам Колето Джингарата пак ли е лидер,аре стига бе.Няма по смешен от тоз
Банско ЗА Мацурев! публикува:
06 юли 2022 | 12:25
Приятели на ГЕРБ, приятели на Банско! Нашият лидер Александър Мацурев е заслужил доверието на партията! Той успя да се докаже като умел лидер, добър оратор и смел политик. Идват трудни времена и Банско трябва да покрепи Мацурев, за да гарантира своето бъдеще! Браво на Мацурев! Банско е благодарно на Мацурев за цялата помощ и всеотдайност!
Разлог публикува:
06 юли 2022 | 10:27
Toя е пълна пародия Дуди Фарфаров и Любен Татарски командват
А публикува:
06 юли 2022 | 09:49
А в Банско кога ще има рокади, само да питам
БАНСКО публикува:
06 юли 2022 | 08:53
А

Добавете Вашия коментар!

АНКЕТА

Одобрявате ли връщането на маските заради Ковид вълната?