Разлог изпрати абитуриентите си със заря

25 Май 2023 | 08:17
1 коментара
Общество
Благоевград
Разлог изпрати абитуриентите си със заря
Разлог изпрати 211 абитуриенти от Випуск 2023, възпитаници на Професионална гимназия по механизация на селското стопанство, Разложка професионална гимназия „Никола Стойчев“, Професионална гимназия по транспорт и Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“.
Стилни, красиви и чаровни, облечени в красиви рокли и елегантни костюми, дванадесетокласниците бяха посрещнати на централен площад „Преображение“ от кмета на община Разлог инж. Венцислав Гърменов, председателя на Общински съвет-Разлог д-р Мария Копанарова, зам.-кметовете г-н Иван Гюров и г-жа Гергана Фарфарова и с много изненади, организирани от Община Разлог.

По повод празника на абитуриентите сърцето на Разлог се превърна в снимачна площадка, с музика под звездите, коктейл и празнична заря.

„В деня на словото, знанието и българския дух, изразяваме своята гордост, че пред нас стои едно амбициозно, младо поколение. Днес поемате по-подготвени, знаещи и можещи, по един нов път, осеян с трудности и премеждия вие сте подготвени. Мечтайте и преследвайте своите цели, защото всички препятствия ще са една добра основа за растеж и самоусъвършенстване. С гордост и уважение споменавайте името на вашето училище и община Разлог. Развивайте се и продължавайте занапред да ни радвате с многобройните си успехи! На добър час!“, поздрави всички абитуриенти инж. Гърменов.

Добавени коментари

Друг публикува:
25 Май 2023 | 14:57
И Банско изпрати абитуриентите си.Без заря.

Добавете Вашия коментар

TOP