Протест след ученически бой в Разлог

21 Септември 2023 | 11:26
1 коментара
Общество
Благоевград
Протест след ученически бой в Разлог

Временен кмет се присъединява към граждански протест след бой между ученици. В 16.00 часа днес се събират пред сградата на Общината в Разлог. Настояват полицията да предприеме съответни действия по случая с ученическото насилие.

Припомняме преди два дни пред закусвалян в Разлог пострада 12-класник от СУ "Братя Каназиреви". Той бе приет в Спешен център. Удял го по главата друг ученик, известен с агресивното си поведение.

"Община Разлог ще изпълни всичките си задължения като случаят ще бъде разгледан пред Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни. 

Готов съм да подкрепя протестите на жителите на Разлог, ако правоохранителните органи не вземат ясни и категорични мерки. Това не се случва за първи път и трябва да бъдат взети ясни и категорични действия, за да не се повтарят подобни инциденти", заяви публично кметът Венцислав Гърменов.

От ръководството на училището са дали обяснения пред Регионалния образователен инспекторат в Благоевград.

Показания пред криминалистите са дали очевидци на побоя. В Разлог коментират, че боят е започнал тийнейджър, който общувал с дилъри на дрога.

Днешният протест се организира в социалните мрежи. Много от жителите в Разлог не вярват, че ще има ефект. Преди месеци имаше напрежение след бой между роми и местни заради ударено дете.

Добавени коментари

Гошо публикува:
21 Септември 2023 | 22:11
Разложене са най големите расисти.по тях са Банскалийй..избиват комплекси .надутите пуяци който се мислят за пауни

Добавете Вашия коментар

TOP