Пирин подписа с юноша на Монако преди сблъсъка с Левски

15 Февруари 2024 | 02:57
3 коментара
Спорт
Благоевград
Пирин подписа с юноша на Монако преди сблъсъка с Левски

Пирин Благоевград се подсили с юноша на Монако преди мача с Левски. Договор с "орлетата" подписа Браян Есало, съобщава Gong.bg. Той е на 25 години и играе като централен нападател. 

Есало изкара неуспешен пробен период в Етър, но е успял да убеди Пирин в качествата си и е получил предложение за договор. 

Нападателят е играл за Тур в родината си, както и португалския Униао Мадейра. 

За последно е бил в гръцкия Аполон Понту, но напуска през лятото на миналата година. От тогава е без отбор. 

Припомняме, че преди пет дни ръководството на Пирин Благоевград съобщи, че 20-годишният централен защитник Лазар Боянов е четвъртото ново попълнение на Пирин по време на зимната пауза. Боянов, който е викан и в младежкия национален отбор на България подписа договор за две години и половина, след като премина успешно пробен период. Бранителят е роден в град Банско и е юноша на Пирин (Благоевград) и Славия.

В кариерата си до момента той е играл в Португалия, като първо е част от младежката формация на Насионал (Мадейра), а след това се състезава за Маринензе и Есперанса Лагош, чийто екип носи за последно преди да премине в отбора на орлетата.

Добавени коментари

Георги публикува:
15 Февруари 2024 | 08:16
Занев и сие ке Фалират Пирин
Фен публикува:
15 Февруари 2024 | 08:11
Три загуби и всички да се махат.Вие унищожихте готов отбор който имаше нужда от 1-2 попълнения.Сложихте си треньор който не знае къде се намира една седмица преди старта на първенството.Вие сте пълни неграмотници
Ха ха ха публикува:
15 Февруари 2024 | 08:07
Етър не са го взели но Занев продължава да събира угризки непотребни??? Занев не ставаш не разбираш от тая проста игра футбол но за умни хора!!!

Добавете Вашия коментар

TOP