Общинари и МВР анализираха спецификите на престъпността, пътната безопасност и сигурността в Разлог

23 Април 2024 | 15:55
2 коментара
Общество
Благоевград
Общинари и МВР анализираха спецификите на престъпността, пътната безопасност и сигурността в Разлог
Днес, на 23.04.24г., в сградата на Общински съвет Разлог се организира среща с цел актуален анализ на оперативната обстановка на територията на общината, спецификите на престъпността, инфраструктурата, пътната безопасност и сигурността.

В нея взеха участие председателят на Общинския съвет – Адв. Иван Димитров, зам. -кметовете на община Разлог: инж. Гергана Костова и Христо Зайков, ОД на МВР Благоевград- Даниел Димитров, началникът на районно управление- Разлог- Иван Попов, съветници, собственици на търговски обекти, директори на училища и детски градини.

Бяха разгледани и обсъдени мерките по безопасност на движението на възрастни и деца в най- натоварените участъци в община Разлог, като се препоръча да се извършват рутинни проверки на водачите на МПС и електрически тротинетки.

Обсъдиха се различни варианти и методи за подобряване на превенцията на престъпността, пътната безопасност и сигурността на гражданите. Други теми бяха засегнати, като домашното насилие, пътният контрол по пътищата, престъпления от общо естество, сигурността на децата в учебно и извън учебно време.

Добавени коментари

Янка публикува:
23 Април 2024 | 18:28
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto
герб публикува:
23 Април 2024 | 16:47
Тази община съвсем се оля, среща без кметовете на селата! Какво знаят зам. кметовете и общинари за обстановката по селата, или селските кметове са бойкотирали срещата?

Добавете Вашия коментар

TOP