Нова драма за шефския пост в БФС! Бербатов може да се окаже в деликатна ситуация ...

15 Февруари 2024 | 02:40
0 коментара
Спорт
Благоевград
Нова драма за шефския пост в БФС! Бербатов може да се окаже в деликатна ситуация ...

Задаващият се на 15 март конгрес на Българския футболен съюз може да се превърне в драматичен трилър, съобщава БЛИЦ.

Възелът за престола на родната централа може да бъде разсечен от изненадващ кандидат, който да хвърли плановете на досегашните претенденти в кофата за отпадъци.

До момента по-сериозните кандидати за наследници на подалия оставка Борислав Михайлов са двама. Димитър Бербатов, който обикаля клубовете като цветарка в търсене на подкрепа, и доскорошната му дясна ръка Георги Градев.

И първият, и вторият не предлагат сериозни програми за развитието на българския футбол, а по цял ден драскат в социалните мрежи и хвърлят кал по членовете на изпълкома.

Сега в основна мишена се е превърнал техническият директор Георги Иванов, който е иронизиран заради липсата на образование. И то е атакуван от човек, който няма юридическа диплома, но е лансиран в услужливи медии като "адвокат по спортно право".

Във футболните среди обаче трябва да са наясно, че Гонзо няма никакво намерение да се яви като кандидат на 15 март. Отровните приказки обаче могат да събудят един "спящ вулкан", който да се превърне в основен фаворит на най-висшия футболен форум и да помете мечтите на саморекламиращите се.

Въпросната личност не е непозната за българския спорт и със сигурност може са се пребори за първото място, изхвърляйки от голямата игра Бербатов, така както сър Алекс го извади от групата за финала в Шампионската лига през 2011 г. между "червените дяволи" и Барса.

Така Бербо току-виж се оказал в деликатна ситуация, в която да проследи събитията не от терена, а от съблекалнята...БЛИЦ СПОРТ

Добавете Вашия коментар

TOP