Международен Банско Филм Фест 2022

05 Септември 2022 | 16:22
4 коментара
Култура
Международен Банско Филм Фест 2022

Най-големият фестивал на планинарското, екстремно и приключенско кино наближавa!

21-то издание ще се проведе от 21 до 25 септември в гр.Банско.

5 дни, 70 филма от 40 държави – най-добрите заглавия на тема алпинизъм, катерене, колоездене, пътешествия, приключения, парапланеризъм, екстремни ски и сноуборд, спелеология, култура на планинарските народи, филмово жури, 6 филмови награди в няколко категории, прожекции под звездите и в няколко зали, гости от България и чужбина, срещи, презентации, чествания и годишнини на незабравими постижения в българския и световен алпинизъм, детска програма, изложби, активности на открито, проникване в пещера, състезание по катерене, щандове, партита и една музикална изненада.

Добавени коментари

Банскалия публикува:
08 Септември 2022 | 17:41
Надето Самарджиева преди 2 години агитираше за Икономов на местните избори(нищо,че тя беше в листата на ВМРО тогава),а сега се оказва,че Икономов ѝ връща жеста и дава своята(мизерна) подкрепа за нея.Сега всички Републиканци,начело с Владо Кушлев и Деси Фидосова са за генерал Янев!
Да попитам публикува:
05 Септември 2022 | 18:33
Какво допринесе тоя тъпунгер за този фестивал,та пишете за него точно под тази статия??? Нямате ли поне малко срам?
"Човеко" има дълг към банскалии! публикува:
05 Септември 2022 | 18:31
Тоя будала да вземе да се смири най-накря.Той е напълно откачил-сега пък ни изкара длъжници,та да се напънем да го изберем,да си пълни изпразнената гушка и да уйдисва на някои други копои! НЕ ВИ ЛИ Е СРАМ БЕ,ИЗРОДИ? Все едно и също пишете! А не отговаряте на въпроса за ХЛЕБОЗАВОДА в Банско.Колко работни места създаде тоя простак???Длъжни сме му били.Идиоти!!!
Банско е сила! публикува:
05 Септември 2022 | 16:27
Приятели на Банско! Драги съграждани! Банско има дълг към един човек! И този човек се казва Александър Мацурев! А защо ще запитате имаме дълг към този човек? Ами защото: 1. милиони финансиране за нашата община, издействани от него. 2. Тонове храна за нуждаещите се. 3. Маски и лекарства за болници, детски градини и училища. 4. Съдействие на кмета Кадев и екипа му със съвети и политически контакти. мили съграждани! Да дадем на нашето момче заслуженото, да покажем, че банскали знаят какво е благодарност! Да дадем шанс за града ни! Мацурев - ДЕПУТАТ! Мацурев ПОБЕДА!

Добавете Вашия коментар

TOP