Марешки: Благоевград няма как да бъде пренебрегнат и може да изпревари Банско с проекта за бензиностанция

16 Март 2017 | 07:28
4 коментара
Общество

Считам, че българският народ и бизнес, по подобие на американския заслужават най-накрая технократите да застанат начело на държавата, като изгонят бюрократите, които са я съсипали, каза в Благоевград Веселин Марешки.

Лидерът на Гражданско движение ВОЛЯ се срещна снощи с обществеността на Благоевград.

„За първи път в живота ми съм аплодиран преди да съм направил нещо кой знае какво, въпреки, че съм направил много повече от конкуренцията ми в политическия живот. По-важното за мен е така да си свършим работата, че като ни свърши мандата в законодателната и изпълнителната власт, също така гордо да застанем отново пред целия български народ и заслужим отново аплодисментите си, дадени днес в аванс. Причиняваме си това, водейки борба като за последно, защото на мен и съмишлениците ни не ни харесва България, такава, каквато е след многогодишните и многомандатните управления на едни и същи хора, които се менят през последните 28 години. А някои от тях са наследници на тези, които ни управляваха 45 години”, каза Марешки.

Според него и в Благоевград жителите на града страдат както навсякъде в страната страдат от корупция, липса на доходи и инвестиции.

„Считам, че едно от най-важното е да се работи за развитие на туризма в региона. Инвестиралите тук предприятия се изнасят, а трябва да стане обратното-да има стимули за бизнесмените, за да идват и отварят нови работни места. И тук, както навсякъде младите българи не искат да бягат, трябва да им дадем възможност да останат в България”, смята лидерът на Гражданско движение ВОЛЯ.

Той каза, че за сега в югозапада има проект за бензиностанция в Банско, но Благоевград няма как да бъде пренебрегнат, и може да изпревари зимния курорт под Тодорка. /БГНЕС
 

Добавени коментари

Тома публикува:
16 Март 2017 | 22:21
Сиромах човек и на сухо л.йно се радва!
Асен публикува:
16 Март 2017 | 13:59
Всички до сега управляващи докараха българина до тотална бедност и мизерия.Ще дам гласа си за Марешки
Дончо публикува:
16 Март 2017 | 12:06
Всички от Пиринския край сме с Вас г-н Марешки.Освободете ни от хайдуците на прехода
Македонеца публикува:
16 Март 2017 | 08:15
Давай Марешки ние сме с теб ти си шанса за Пиринския край и за България.Герб бсп и другите само ни лъгаха

Добавете Вашия коментар

TOP