Кметовете на селата: Долу ръцете от Апостол Апостолов и неговото семейство

24 Октомври 2023 | 10:39
0 коментара
Общество
Благоевград
Кметовете на селата: Долу ръцете от Апостол Апостолов и неговото семейство

Всички кметове и кметски наместници на селата в община Симитли изпратиха своя призив да не се омърсява кампанията и в защита на кмета на община Симитли Апостол Апостолов.


„Долу ръцете от кмета и неговото семейство! – казват всички настоящи и бъдещи кметове Иван Манчев (Полето), Георги Стефанов (Черниче), Алекси Крънчов (Долно Осеново), Благой Стефанов (Брежани), Николай Филимонов (Градево), Иванка Чакалска (Крупник), Веселин Топузов (Полена), Гергана Гиздова (Железница), Стефан Костов (Ракитна), Цветанка Илчова (Мечкул), Георги Митревски (Сушица), Живко Стаменов (Тросково). -

Само ние знаем какво му коства на Поли да печели проекти, да привлича инвеститори, да решава всеки наш проблем в селата, заедно да помагаме на всеки нуждаещ се човек, да организира кампании за спасяване на човешки живот,  да реализира и най-смелите си планове за община Симитли.“


Кметовете на селата не са съгласни от гнусната кампания и срещу депутата Стефан Апостолов, помогнал на десетки семейства, на стотици хора, на храмове, на земеделски производители и на много други от община Симитли. Изразяват и възмущението за кампанията срещу съпругата на кмета д-р Мария Апостолова – един от най-стойностните лекари в община Симитли.


„Един е , който ще ни съди. – казват те. – И това е Бог. И ще Ни съди по делата!“


И благодарят на Поли за най-важното, което той постигна за 20 години - ОБЕДИНЕНА община.


„Той обедини селата и града, обедини хората от различните етноси и вероизповедания – няма противопоставяне, има единство и зачитане на човешките личности.“ - споделят те.


И благодарят на Поли, че заедно превърнаха община Симитли в просперираща община, но и община - добър дом за всички нейни жители.
 

Политическа публикация: Купуването и продаването на гласове е престъпление!


TOP