Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния

20 Април 2024 | 09:46
0 коментара
Общество
България
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните пунктове с Румъния

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на някои от граничните контролно- пропускателни пунктове (ГКПП) с Румъния, съобщава Главна дирекция „Гранична полиция“ на МВР на интернет страницата си по данни към 06: 00 часа. Трафикът е интензивен за товарните автомобили на изход на граничните пунктове "Кардам ", "Оряхово", "Никопол" и "Дуранкулак".

На границата с Гърция трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове. През граничните пунктове  "Маказа",  "Златоград " и  "Ивайловград " могат да преминават само леки коли и микробуси.

На границата със Сърбия на всички гранични пунктове преминаването се осъществява нормално. На ГКПП "Калотина" се извършват строително-монтажни дейности за реконструкция и модернизация на пункта. Дейностите налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

На границата с Република Северна Македония, както и на границата с Турция, трафикът е нормален на всички гранични контролно- пропускателни пунктове. БТА

Добавете Вашия коментар

TOP