Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния, Сърбия и Турция

23 Февруари 2024 | 08:23
0 коментара
Общество
България
Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния, Сърбия и Турция

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход по границата с Румъния, Сърбия и Турция, съобщиха от Главна дирекция „Гранична полиция“. Информацията е актуална към 06:00 часа тази сутрин.

Трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ на изход за товарни автомобили по границата със Сърбия. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

По границата с Република Северна Македония трафикът е нормален на всички гранични контролно-пропускателни пунктове.

По границата с Румъния трафикът е интензивен по граничните контролно-пропускателните пунктове (ГКПП) „Русе“, „Кардам“, „Видин“, „Оряхово“ и „Никопол“ на изход за товарни автомобили. 

По границата с Турция трафикът е интензивен на граничните пунктове „Капитан Андреево“ и „Лесово“ на изход за товарни автомобили

Трафикът е нормален на всички гранични пунктове по границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

Добавете Вашия коментар

TOP