Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Гърция, Румъния и Сърбия

12 Март 2024 | 09:05
0 коментара
Общество
България
Интензивен е трафикът на някои от граничните пунктове по границата с Гърция, Румъния и Сърбия

Интензивен е трафикът за товарни автомобили на изход на някои от граничните контролно-пропускателни пунктове (ГКПП) по границата с Румъния, Гърция и Сърбия, съобщиха на сайта си от Главна дирекция „Гранична полиция“.

Информацията е актуална към 6:00 часа тази сутрин. 

Трафикът е нормален на всички ГКПП по границата с Турция и Република Северна Македония. По границата с Румъния трафикът е интензивен на ГКПП „Видин“ и „Кардам“. 

По границата със Сърбия трафикът е интензивен на ГКПП „Калотина“ в двете посоки. На „Калотина“ се извършват строително-монтажни дейности, които налагат временно стесняване на пътните платна и реорганизация на движението на преминаващите превозни средства. През празничните дни пътуващите с леки автомобили следва да имат предвид, че временната организация на движението преди и в зоната на граничния пункт може да удължи времето за преминаване.

Трафикът е интензивен на пункт „Кулата“, на изход за товарни автомобили, при границата с Гърция. През граничните пунктове „Маказа“, „Златоград“ и „Ивайловград“ могат да преминават само леки коли и микробуси.

 

Добавете Вашия коментар

TOP