Д-р Димитър Димитров е избран за вр. и. д директор на МБАЛ-Благоевград

09 Февруари 2024 | 14:01
3 коментара
Общество
Благоевград
Д-р Димитър Димитров е избран за вр. и. д директор на МБАЛ-Благоевград
Д-р Димитър Димитров беше избран за вр.и.д. директор на „ МБАЛ-Благоевград „АД на днешното общо събрание на акционерите.

То се състоя с една точка в дневния ред – отписване на предишния болничен шеф д-р Огнян Митев, който почина на 20 декември 2023 г и вписването на новия директор в Съвета на директорите на дружеството.

На събранието присъстваха представители на общините в Пиринско, които имат миноритарен дял в дружеството, при 84,4 % собственост на държавата.

Представители на държавата в СД на МБАЛ – Благоевград „АД са председателят адвокат Магдалена Симеонова и зам. председателят Христина Гетова, шеф на дирекция „Правна“ в Министерство на здравеопазването. Знаково беше присъствието на кмета на Разлог Красимир Герчев, който лично дойде на събранието.

Д-р Димитров ще бъде временно изпълнителен директор до провеждането на конкурса, който вече обявен от Министерство на здравеопазването. Крайният срок за подаване на документи е до 15 февруари. Д-р Димитров е дългогодишен началник на хирургично отделение в благоевградската болница.\struma.bg

Добавени коментари

Велимир Димитров публикува:
10 Февруари 2024 | 19:41
Велик хирург и прекрасен човек,който винаги дава кураж на болните. Втори живот живея благодарение на него. Един достоен мъж ,който напълно заслужава поста ,чрез дейността си ,не чрез думи. Успех и бъди здрав докторе.
rexx публикува:
09 Февруари 2024 | 21:05
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa
Сем.Стойчеви публикува:
09 Февруари 2024 | 20:13
Поздравления докторе! С благодарност и признателност! Успех!

Добавете Вашия коментар

TOP