Атанас Стоянов: Доброто за Сандански винаги ни обединява

10 Октомври 2023 | 08:38
0 коментара
Общество
Благоевград
Атанас Стоянов: Доброто за Сандански винаги ни обединява

Атанас Стоянов е роден, отраснал и живее в Сандански, женен – с едно дете. Той е с висше юридическо образование, завършено в Софийския университет.

В периода 2008-2014 година е председател на Общински съвет - Сандански. Четири мандата е бил председател на Сдружението на Югозападните общини. Бивш народен представител е в 43 и 44 праламент. През 2019 година стана кмет на Сандански. Ето какво сподели Ат. Стоянов пред Sandanski-live.com: "Трудно е да се направи бърза и къса равносметка за тези 4 години. Изпълнихме значими инфраструктурни проекти, свързани с благоустройството, а други са в етап на осъществяване. Не приоритизирахме нито една сфера на публичния ни живот, a работихме за всички – обучение, опазване на здравето, ВиК и пътна инфраструктура, обществени мероприятия. Не забравихме и туризма, културата, спорта и екологията, утвърждавайки града ни като желано и обичано място за живот и отдих. Това, несъмнено, стана допустимо с поддръжката на Общинския съвет, администрацията и не на последно място – жителите на общината, които бяха наш коректив. През тези години натрупахме скъп опит и с убеденост мога да заявя, че в този момент, повече от всеки път, знаем и имаме вяра, че можем да осъществяваме още по-добри и значими за града придобивки", каза Атанас Стоянов.

"Винаги съм споделял тезата, че предизборните кампании би трябвало да са състезание на идеи. Така го разбирам аз. Аз не преставам да имам вяра, че политика може да се прави и с човешко лице – политика покрай хората при решаването на ежедневните проблеми. Сандански е нашият общ дом. Това ни ангажира и отсега нататък да работим с грижа и отговорност за неговото развиване. И по тази причина сме подготвили значими и стратегически планове за все по-добра градска среда и благоустройство. Ще продължим да възобновяваме ВиК и пътна инфраструктура, облагородяване и развиване на кварталите и населените места. Ще инвестираме в опазване на здравето и социалните услуги.  На нашите съграждани и техните семейства откровено искам най-важното – да бъдат здрави. Всичко друго можем да реализираме дружно. За доброто на Сандански", изтъкна Атанас Стоянов.

 

TOP