Апостол Апостолов в разговор очи в очи с хората от Крупник и Брежани

19 Октомври 2023 | 18:04
0 коментара
Общество
Благоевград
Апостол Апостолов в разговор очи в очи с хората от Крупник и Брежани

Изборно време е. 29 октомври е денят, в който ще имаме възможността да дадем своя глас на МЕСТНИ ИЗБОРИ 2023. 


На откриването на предизборната кампания кандидатът за кмет на община Симитли – Апостол Апостолов, обеща, че заедно със своя екип и кандидатите за общински съветници ще посетят всяко едно населено място в общината, за да чуят нагласите и проблемите на хората. 


Обещаното е вече в действие. След първите срещи в град Симитли, село Крупник и село Долно Осеново, Апостол Апостолов проведе поредни две срещи в село Крупник и две срещи в село Брежани заедно с неговия екип и кандидатите за общински съветници от листите на ПП „Партия на Зелените“ и ПП „ГЕРБ“. 
Жителите на двете села имаха възможност да споделят всичко онова, което ги вълнува, да зададат всеки един въпрос, на който искат да получат отговор, както и да се запознаят лично с кандидатите за общински съветници.


Зададените в Крупник и Брежани въпроси бяха от по-общо естество, а оплаквания нямаше, което само по себе си показва, че хората са доволни от работата на кмета и неговия екип.


Както на досегашните срещи за Апостолов и екипът му е най-важното разговорите и дебатите по важни теми, за които населението искат да изкажат своето мнение и виждане.


Заедно с Апостол Апостолов и целият му екип на срещите присъства и народният представител – Стефан Апостолов, който също е готов да отговаря на всеки един въпрос на населението.


Срещите продължават, защото най-важен е гласът на хората и защото заедно сме по-силни!


 
Предизборна публикация.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.
 









TOP