69-годишен мъж пострада при ПТП на път II-19 между гр.Добринище и с.Места

27 Септември 2017 | 10:55
0 коментара
Общество

Вчера около 14:25 часа на път II-19 между гр.Добринище и с.Места, лек автомобил „Опел Астра“ с 69-годишен водач от с.Ново Лески, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Фолксваген Шаран“ с 28-годишен водач от с.Елешница, общ.Разлог.

В резултат на инцидента, без опасност за живота, са пострадали: водачът на лекия автомобил „Опел Астра“, който е настанен за лечение в МБАЛ-Разлог и водачът на лекия автомобил „Фолксваген Шаран“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 26.09.2017г. около 08:00 часа в района на с.Поленица, лек автомобил „Сузуки Витара“ с 53-годишен водач от с.Поленица, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой, навлиза в лентата а насрещно движение и се блъска в движещ се по нея лек автомобил „Фолксваген Голф“. Пострадал при инцидента, с болки в областта на стомаха, е водачът на лекия автомобил „Сузуки“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

На 26.09.2017г. около 08:15 часа на пътя между с.Железница и гр.Симитли, лек автомобил „Опел Астра“ с 30-годишен водач от гр.Симитли, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на дясна крива от пътното платно последователно блъска лек автомобил „Фиат“ и 29-годишен мъж от гр.Благоевград. В резултат на инцидента, с опасност за живота, е пострадал 29-годишният мъж.

На 26.09.2017г. около 09:50 часа на пътя с.Баничан – с.Брезница, общ.Гоце Делчев, лек автомобил „Сузуки Витара“ с 42-годишен водач от с.Брезница, движейки се с несъобразена скорост, на десен завой от пътя навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в движещ се по нея товарен автомобил „Мерцедес“ с 61-годишен водач от гр.Гоце Делчев. В резултат на инцидента е пострадал водачът на лекия автомобил „Сузуки Витара“, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение с охлузна рана на главата.

На 26.09.2017г. около 11:25 часа на пътя между с.Садово и ГКПП-Илинден, лек автомобил „Опел Корса“ с 52-годишна водачка от гр.Русе, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, на десен завой се завърта и излиза в страни от пътя, като се удря в метален стълб за улично осветление и тухлена ограда на къща. С фрактура на тазобедрена кост и натъртвания по тялото е пострадала водачката на автомобила, която е настанена за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев.

Добавете Вашия коментар

TOP