Зов за помощ! Семейството на зверски пребития Станислав Чаушки от Благоевград поде инициатива за набиране на средства за лечението му

01 Септември 2017 | 19:28
3 коментара
Общество

Семейството на 23 – годишният Станислав Чаушки от Благоевград, който пострада тежко, след жесток побой по време на концерта за връчването на годишните музикални награди на БГ Радио в областния град, поде кампания за набиране на средства за лечението му.

Изключително притеснени, но с вяра, затова че синът им ще се възстанови и отново ще бъде същото момче, както и преди, двамата родители на Станислав - Росица и Петър отправиха чрез медията ни зов за помощ.

Те поясниха, че след няколко дни на Станислав му предстои операция на гръбначния стълб, която възлиза в размер на 10 000 лв.

 „ За някои хора това са може би смешни пари, но за нас сумата е непосилна, тъй като не разполагаме с нея.Надяваме се на помощ от страна на добри хора, да помогнат, кой както и с колкото може. За целта сме разположили кутии за събиране на парите в по – големите вериги магазини в Благоевград,, както и открихме дарителска сметка за лечението му”, казаха Росица и Петър.

Припомняме, че на 17 юни, към 8.45, младежът бе открит в безсъзнание от случайни минувачи на черния път между казармата и сградата на ЧЕЗ в Благоевград.

Станислав е настанен в реанимацията на „Пирогов”. Лекарите правят всичко възможно да го спасят, но състоянието му все още е критично. Момчето е в кома, на апаратна вентилация. Той е с черепно-мозъчна травма, хематом и фрактури по цялото тяло,

Всеки, който иска да помогне на младежа може да го направи като преведе пари по банкова сметка:

BG 40UBBS80021054580240

 

 

Добавени коментари

Alo politsia публикува:
02 Септември 2017 | 13:54
Zashto politsiata iztri zapisite ot kamerite i dronovete? Narodat shte plati dalgat na darjavnoto zdraveopazvane, na prestapnitsite i nezainteresovanostta na BG Radio otnosno sigurnostta na publikata.
BG politicheska logika публикува:
02 Септември 2017 | 13:46
Bulagia predpochita da plashta pensia po invalidnost za tsial edin jivot, vmesto da pokrie 10 000 leva za vazstanoviavane na zdravnata trudosposobnost na mlad chovek, koito bi mogal da raboti za darjavata do pensionna vazrast.
BG Narod публикува:
02 Септември 2017 | 00:59
BG Radio i ohranitelite na kontserta im da izplatiat sumate sled kato ne uspiaha da opaziat publikata si. Ne stava duma za chastno litse, a poboi i oskatiavane na lichnost chiato sigurnost e bila pod tiahna otgovornost.

Добавете Вашия коментар

TOP