Започват рокадите в ОДМВР-Благоевград! Кои полицейски началници осигуриха "чадър" над дилърите на гласове в Пиринско!

01 Юни 2021 | 07:22
176 коментара
Общество

Започват рокадите в Областна Дирекция на МВР-Благоевград! Кои полицейски началници осигуриха "чедър" над дилърите на гласове в Благоевград Банско и Сандански?

Скандални разкрития на Pirinsko.com за инструктажите в РУ - Банско, РУ - Сандански, 01 и 02 РУ към ОДнаМВР-Благоевград във връзка с отминалите парламентарни избори, провели се на 04 април тази година.

- Броени дни преди изборите в кварталите и ромската махала на Благоевград, община Банско и община Сандански се купуваха гласове за определена политическа партия!

- Взводните командири на първо и второ районно управление на МВР-Благоевград Райчо Страянев и Антон Попниколов са служителите, които правят графиците на патрулите и са направили инструктаж три дни преди изборите, в който са казали на техните подчинени. "Патрул да не посещава циганската махала, и ако има сигнал да се уведомява незабавно дежурният на управлението".

- Как действаха началниците на 01 РУ-Благоевград Красимир Уроджолов и на 02 РУ-Благоевград Васил Петров?

- Защо Началникът на 01 РУП-Благоевград Красимир Уроджолов е провел инструктаж пред близо 100 служители оперативни от сектор криминален и БОП, на които над 10 пъти е повторил, че в Ромската махала не трябва да се влиза без знанието на щаба и ако има сигнали да не се правят своеволия, а да се информира щаба.

- Кой разпореди на Петър Василев от Сектор Криминален към ОДнаМВР-Благоевград да инструктира чрез приложението "Вайбър" - "до второ нареждане да не се посещава циганската махала преди да се получи разрешение от началника".

- Кой е началника?

- Кой разпореди на дежурните на двете управления да предупредят патрулите, не само да не посещават "циганската махала", но и да не минават по улиците "Полковник Дрангов" и "14-ти Полк", които са в непосредствена близост до ромската махала на Благоевград.

ОЧАКВАЙТЕ СКАНДАЛНИ РАЗКРИТИЯ ЗА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ В ПИРИНСКО!

Добавени коментари

Стоян Христов публикува:
03 Юни 2021 | 13:23
Служители на ОД Благоевград рушат авторитета на полицията Добрите резултати са постигнати с неуморния труд на професионалистите Дойчинов и Кръстев Награждавани от ръководството на МВР и Община Благоевград Не е допустимо да рушите авторитета Работете не се занимавайте с доноси и непристойни постъпки
Колега публикува:
03 Юни 2021 | 12:27
Самоизяжте се мръшляци долни. Само курви в тва мвр. Само злобари и зависливи мъжки курви. Ревльовци шибани. Само си гледат в паниците. Шибани клюкари и ревльовци.
Годжи публикува:
03 Юни 2021 | 11:52
Кръстев направи ли проверка за катаджията вземащ пари и какво докладва на Дойчинов имаше всичко дати час минути и секунди само трябваше да провериш камерите
ЖЕГА публикува:
03 Юни 2021 | 10:59
КОЙ ОТ ВЪТРЕШНА ДАВА СЪВЕТИ ДА СИ СМЕНЯТ ТЕЛЕФОННИТЕ АПАРАТИ А МА ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ НЕМА ДА ГИ СМЕНАТ СПОКОИНО ИМА И СВИДЕТЕЛИ НЕ БЪРЗАЙТЕ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ СТЕ МНОГО УМНИ А ПЕПИ ВАСИЛЕВ Е ЗАКОВАН ДА СИ ЗНАЕ И ТРЕБЕ ДА КАЖЕ КОЙ Е НАЧАЛНИКА
Йопе публикува:
03 Юни 2021 | 10:59
Некой в Банско яко плюе Костюмо, много ги е страх
Колевецо публикува:
03 Юни 2021 | 10:02
За каквото и да било ПТП има заповед на министъра полицая да се тества с дрегер и задължително кръвна проба
Стоицов публикува:
03 Юни 2021 | 09:55
Ако Уруджолов е ударил служебна кола трябва да е пробван с Дрегер за алкохол и дал кръв ако това нещо не е направено трябвА уволнение има заповед доста полицаи за отказ са уволнени
Деси публикува:
03 Юни 2021 | 09:03
Заптието Иван Попов Костюмо заедно с Иконом Бей златния кенеф купуват сгради в Банско на безценица
Деси публикува:
03 Юни 2021 | 09:03
Заптието Иван Попов Костюмо заедно с Иконом Бей златния кенеф купуват сгради в Банско на безценица
МАРИН публикува:
03 Юни 2021 | 07:09
УРОДЖОЛОВ ЗАЩО ГО ПОЖАЛИХТЕ ТА ТОЙ ПИЯН УДАРИ КОЛАТА В РАЙОННОТО НАЛИ СИ ПРИЗНА ПРЕД ДОЙЧИНОВ ЗАЩО ЗАЩОТО БИЛ ДОБЪР РЪКОВОДИТЕЛ ИСТИНАТА Е ДРУГА ЗА ДА ГИ ДЪРЖИТЕ И ДА ВИ СЛУЖАТ ДО ГРОБ .
срам и позор публикува:
03 Юни 2021 | 06:07
стига сте писали глупости истината е една началниците се разпоредиха да паум купувачите на гласове да не се влиза в махалите не махалата а махалите в целата област/. нека да бъдем по осторожни и нека този срам спре с отстраняването на ръководството защото пада авторитета и респекта към редовия полицай/.
FEDQTA публикува:
03 Юни 2021 | 05:57
DOICHINOV I KRYSTEV SA HORATA KOITO KOMANDVAT DIREKCIQTA ZATOVA I DVAMATA OPERATIVNI DA IM DOJDE AKALO A NEKOGA KOGA BABA RODI ILI KOSTOV SE VYRNE PAK NA VLAST MOJE OTNOVO DA GI SLOJAT NA POSTA KOITO ZAEMAT
Ivan публикува:
02 Юни 2021 | 22:07
Aide doklev svinaro da odi da pazi svinekomplekso
До Пичага публикува:
02 Юни 2021 | 19:35
Кой е ревльото?
Пичага публикува:
02 Юни 2021 | 13:55
Да му ядете хуя на Кръстев помяри мръсни.Знае се кой го клевети.Има един ревльо дето ще реве още по силно скоро.
Мишел от Съпротивата публикува:
02 Юни 2021 | 13:43
Ей тъпи благоевградски милиционери как може да предполагате, че кръстев ще е директор та той е в конфликт на интереси с баджанако и балдъзата. тия кадри в РУ-Рила ли ще се местят? Прости сте като пределски баз, затова ще докарат директор от София, защото сред вас никой не е кадърен. Айде и кръстев да разкрие обира на кауфланд сандански за да го хвалити какъв профисионалист е.
Rambo публикува:
02 Юни 2021 | 11:33
Кръстев е професионалист който си върши работата с удоволствие. Заслужава си поста. Тези които плюват против него са от криминалния контингент.
Запознат публикува:
02 Юни 2021 | 11:16
Винаги едно и също като дойде време за промяна. Много се плюе по Кръстев. Защо? Да не би да е заради слуховете, че ще е новия директор и има притеснени от това?
Калпачка започвай кой чакаш публикува:
02 Юни 2021 | 10:11
да се сезира районна прокуратура и вътрешна сигурност за да започат разпитите на колегите те са готови да дадат показания да се разбере от долу на горе какво е разпоредено на кого с какво и да се стигне до горе за да има възмездие. тук се споменава за купуване на гласове за прикриване на мафията за даване на възможност някои хора да купуват гласове. тук има престъпление от органите и сега е момента да започне разследване. още повече в дирекцията се коментира че има разни снимки и клипчета от подобни деяния. кой чакаме да се опетни мвр или да се потули случая. ясно е че случая няма да се потули вече сме по пързалката .
Банско публикува:
02 Юни 2021 | 09:22
Няма какво да се коментира заповедта да не се влиза в ромските махали бе за цялата дирекция - Дойчинов-Кръстев и Доклев да се разберат кой я е издал
СИГНАЛ публикува:
02 Юни 2021 | 09:22
Временно изпълняващия началник на охранителна в Сандански Добромир Панайотов е в близки връзки с бившият депутат от герб от Сандански Стоян Стоев, същият е кум на Панайотов в деня на изборите същият е издал заповед патрулни автомобили да не влизат в махалата. Панайотов е в близки отношения с лидера на ДПС в града ни Аспарух Костадинов като постоянно са заедно Панайотов е обграден с компрометирани полицаи, които се ползват за поръчки. Молим Ви за осветляване на нещата около този служител!
Скалата публикува:
02 Юни 2021 | 08:48
Попниколов и Страянев инструктира ли са патрула да не посещава циганската махала. Дойчинов и Кръстев се оцапаха много здраво. Кантона и Кашкавала се скараха заради гласовете на ГЕРБ в циганската махала поне като правите завеса им кажете да са в един отбор излагата се после искате мир.
Главуро публикува:
02 Юни 2021 | 08:40
ДОСТАТЪЧНО ПОМИЯ СЕ ИЗСИПА ТУК ПРОТИВ КРЪСТЕВ. И ЗАЩО? ЗАРАДИ СЛУХОВЕТЕ ЧЕ ЩЕ Е НОВИЯ ДИРЕКТОР. ВСЕКИ РАЗУМЕН ЧОВЕК ЩЕ СЕ ЗАПИТА КОЙ ГО Е СТРАХ ОТ ПРОМЯНАТА? ОЧЕВИДНО ТЕЗИ КОИТО СА НАРУШАВАЛИ ЗАКОНА. ВСИЧКО ТОВА Е ЗЛЕ ОРГАНИЗИРАНА АКЦИЯ ЗА ОЧЕРНЯНЕ НА ИМЕТО МУ С ПРЕТОПЛЕНИ МАНДЖИ.
Струма публикува:
02 Юни 2021 | 08:24
Много е хубаво че вече се спомена многократно за това изнасилване в Сапарево на синия лъв от собственика на заведението и брат му в присъствието на лицето от снимката на статията, хайде половин квартал Струмско знае и го разбра, само полицията и прокуратурата в Благоевград си затвориха очите и ушите
ИМА ИЛИ НЯМА публикува:
02 Юни 2021 | 08:06
Е ДОБРЕ ДЕ В КРАЙНА СМЕТКА ИМА ЛИ РАЗПОРЕЖДАНЕ ПО ВАЙБЪРА ЗА ДА НЕ СЕ ПОСЕЩАВА МАХАЛАТА ЗАЩОТО КОЛЕГИТЕ ОТ ПАТРУЛА ГО КОМЕНТИРАТ БЕЗ ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ И СА ГОТОВИ ДА ДАДАТ ПОКАЗАНИЯ ПРЕД ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ И ЗА ТОВА ПИТАМ ИМА ЛИ ИЛИ НЯМА В ГРУПИТЕ НА ВАЙБАР РАЗПОРЕЖДАНЕ ПОСОЧВА СЕ ПЕТЪР ВАСИЛЕВ ОТ КРИМИНАЛНА КАКВО СТАВА ИМА ИЛИ НЯМА ЗАЩОТО АКО ИМА КАКВО ПРАВИМ МВР ПАЗИ ТЕЗИ КОИТО КУПУВАТ ГЛАСОВЕ НАЛИ ТАКА ИЛИ АЗ НЕ РАЗБИРАМ КОЛЕГИ ПРИЯТЕЛИ СТАНАХМЕ ЗА СРАМ ПРЕД ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗАРАДИ ЕДНИ БЕЗУМИЯ В ДИРЕКЦИЯТА ПРЕДСТАВЯТЕЛИ СИ ДА ПАЗИМ ТЕЗИ КОИТО КУПУВАТ ГЛАСОВЕ
КОМПЕТЕНТНЕН публикува:
02 Юни 2021 | 07:51
ДОСТАТЪЧНО ГНУСНИ ЛЪЖИ СРЕЩУ ДИМИТЪР КРЪСТЕВ ГНСНИ ЛЪЖИ СРЕЩУ КРЪСТЕВ ИМА РЪКОВОДСТО КОЕТО ГО НАГРАЖДАВА ТОВА НЕ Е ИЗБОРНА ДЛЪЖНОСТ ВСЕ ОЩЕ ГЛЕДАЙТЕ СИ РАБОТАТА ИМА РЪКОВОДСТО КОЕТО ГО НАГРАЖДАВА И ОЦЕНЯВА ЗА ВСЕОТДАЙНИЯ МУ ТРУД
krum публикува:
02 Юни 2021 | 07:25
doichinov shte razbere skoro che zamestnika mu na mnogo mesta se e nacapal a v sandanski pri cheponkata trebe i resto da se pravi
асен публикува:
02 Юни 2021 | 07:12
тишина в двора на осарника, наблюдават се само ехидни усмивки, леко така без много да се забележи а па мими се прави че му се е разминало не мими, правосъдието от днес започва да се занимава с теб и интересното е че колегите вече намериха смелост и са готови да свидетелстват, а това се получава само тогава когато се самозабравите и си правите самоволия без да мислите за народа
Маговия публикува:
02 Юни 2021 | 02:15
Какво плюете по турчина бе ,маляки , та и Иручев намесвате .Добре ,че е турчина , та да ви почисти градО от смъркачи и пласьори.Турчина трябва на ръце да го носите ,оти ви дигна рейтинго на всички заптиета .Ама бил такъв , бил онакъв -гледайте сега какъв е насрани гъзове,знаете само да плюете .
гоцето публикува:
01 Юни 2021 | 23:37
Полицаят Изет Мурадов- турчина и началника районното Илия Уручев бяха разпоредили 3 дена преди изборите да не влизаме в циганските махали защото ГЕРБ купуваха масово
Гражданин публикува:
01 Юни 2021 | 23:25
МНОГО ИНФОРМИРАНИ ГРАЖДАНИ ДНЕС ПИШАТ ТУК. ИЛИ СА САМО ДВАМА БРИНДО И НАСО ПРАСЕТО? ЦЯЛ ДЕН ПОВТАРЯТЕ ЕДНИ И СЪЩИ ОПОРКИ НО НИЩО СЕРИОЗНО САМО ГНУСНИ ЛЪЖИ.
МАШАЛАХ публикува:
01 Юни 2021 | 23:15
Борислав Митрев го заболяха очите да чете коментари!
HERA публикува:
01 Юни 2021 | 23:14
КОЙ Е ПАДНАЛ БЕ МИНДИЛ. НА КОГО СИ КОЛЕГА НА БРИНДО ЛИ? А НЕГОВАТА ПРОФЕСИЯ КАКВА Е? 30 ТЕ СРЕБЪРНИКА СИМВОЛИЗИРАТ ХОРА КАТО ТЕБ. НО ТИ Е МАЛКО МОЗЪЧЕТО ЗА ДА РАЗБЕРЕШ.
МИТРЕ ЛОШО публикува:
01 Юни 2021 | 23:13
КРЪСТЕВ ВЧЕРА НА ДЕЛОТО НА ПЕТРЕ КИТАНОВ СТРАЯНЕВИ НЕ СА СИ СПОМНИЛИ НИЩО КАКВО СТАВА ТВОЙТЕ ФАЛШИВИ СВИДЕТЕЛИ ДАВАТ ЗАДНА КАЛПАЧКА СИ ДАЛА ОТВОД СТАВА НЕЩО ИНТЕРЕСНО МИТРЕ ПАДАШ В КАПАНА ТВОЙТО ПРИЯТЕЛЧЕ НАСКУ СТРАЯНЕФ КАЗАЛ НА ЕДНА МАСА ЧЕ МУ Е ПИСНАЛО ОТ ТЕБ И ТВОИТЕ ПОЛИЦЕЙЩИНИ А ТИ НАПРАВИ БРАТ МУ ОФИЦЕР КАКВО СТАВА МИТРЕ ЩЕ ТЕ НАСАДЯТ ДА ЗНАЕШ ВСИЧКО СЕ ОБРЪЩА СРЕЩУ ТЕБ ЩЕ СТАНЕ ГОЛЯМА ИЗДЪНКА С ДЕЛОТО КИТАНОВ
Kiret публикува:
01 Юни 2021 | 23:05
Без политическа обвързаност.Нека се даде шанс на хора който искат децата им да живеят в нормална държава.
КОЛЕГА публикува:
01 Юни 2021 | 23:03
Това е тъжната българска действителност! Просто някои хора се почувстваха недосегаеми, направиха фатални грешки и сега ще си плащат за тях.Нама вечни хора на тоя свят и не си заслужава да продадеш честта и достойнството си за 30 сребърника! За тези които плюят - не Ви прави чест да удрате падналия на земята, доскоро му се подмазвахте! За тези, които го хвалят - в настоящия момент действията Ви са нелепи и му правите мечешка услуга! Към всички колеги: "Има съдба" !
Димитър Лазаров публикува:
01 Юни 2021 | 23:01
Жалките ви коментари към Кръстев, нямат никаква почва, потърпевшите, които сте безброй от работата на ОД Благоевград, която работа в частност ръководи Кръстев! Надявайте се да дойде някоя мижитурка да ви закриля. Работата на Кръстев се вижда и е аргументирана с факти. Пянските ви коментари, са ясни и ясно се вижда кой е пострадал от работата на съвестни полицаи!
Симитли публикува:
01 Юни 2021 | 22:54
Светата Богородица Димитър Кръстев да каже кой полицай хванаха чрез СРС да си пие редовно ракийката ГАРГАТА и какво направи
централен публикува:
01 Юни 2021 | 22:50
Цялата полиция днес замириса разсмърде се толко много че се нацапаха некои хора с лайна по ушите и лицето Краастев дойде ти времето и това е краят. Имаш да правиш ресто в Сандански и ти знаеш много добре
Бруно публикува:
01 Юни 2021 | 22:42
Имам чувството че в Бобов Дол е яко WI-FI то. До вътрешна сигурност
Георги Атанасов публикува:
01 Юни 2021 | 22:37
Полицай Димитър Кръстев е награждаван от ръководството на МВР за професионални успехи в работата Община Благоевград за честност и достоен гражданин Да поздравим Кръстев за успехите и усиленият труд
Емил Пашев публикува:
01 Юни 2021 | 22:29
Изразявам уважение и. почит към полицай КРЪСТЕВ достоен гражданин Постигнал високият професионализъм с упоритост и безкомпромисно Ценим такива достойни граждани и отговорни полицай като Димитър Кръстее
АДАМ И ЕВА публикува:
01 Юни 2021 | 22:26
Иван Хамбарджийски – Бриндо да каже как взизмаше 5 ХИЛЯДИ лева подкуп от бившият кмет Георги Икономов КОЙТО УБИВАШЕ ДИВИ КОЗИ В ПИРИН!!!!
АДАМ И ЕВА публикува:
01 Юни 2021 | 22:26
Иван Хамбарджийски – Бриндо да каже как взе 5 ХИЛЯДИ лева подкуп от бившият кмет Георги Икономов за да спре да пише за Димитър Даутов и фирмата „Лесострой на ИКОНОМОВ който бе заловен да копае незаконно инертни материали от коритото на река Места.
Компететна публикува:
01 Юни 2021 | 22:22
СПРЕТЕ ДА ПОМЕСТВАТЕ ЗЛОБНИ КОМЕНТАРИ ЗА ДОСТОЙНИЯ ДИМИТЪР КЪСТЕВ ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ИЗЛАГАТЕ ТОЙ Е ЧЕСТЕН ВСЕОТДАЕН И ДОСТОЕН И ДРУГИ ЩЕ ГО ОЦЕНЯВАТ
Карадаков публикува:
01 Юни 2021 | 22:19
Извинявам се за написаното. Коментарът беше фалшив.
Чедър публикува:
01 Юни 2021 | 22:14
1. Когато работиш е нормално ръководителят да е запознат какво правиш. Най-вероятно за това началниците искат да знаят когато предстои влизане в махалата. 2. Тия дето плюете Кръстев и останалите ви колеги не ви прави чест, че сте служители на МВР. Винаги ще си останете служители, а не полицаи!Вие сте просто едни женски полови органи.
Главуро публикува:
01 Юни 2021 | 22:12
ПРЕСТЪПНИЦИТЕ И ОТВЪН И ОТВЪТРЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ КРЪСТЕВ ДА СТАНЕ ДИРЕКТОР И ЗАТОВА Е ЦЯЛАТА ТАЯ ПОМИЯ ПО НЕГО.
Главуро публикува:
01 Юни 2021 | 22:10
ПРЕСНЪПНИЦИТЕ И ОТВЪН И ОТВЪТРЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ КРЪСТЕВ ДА СТАНЕ ДИРЕКТОР И ЗАТОВА Е ЦЯЛАТА ТАЯ ПОМИЯ ПО НЕГО.
МИРЧО публикува:
01 Юни 2021 | 22:07
БРАВО!! БРАВО!! НАПЛЮХТЕ ЛИ СЕ? НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ ЧЕ АКО ИМА И ГРАМ ИСТИНА ОТ ТОВА КОЕТО ПИШЕТЕ ЩЕ СЕ ЗНАЕ И НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ. НЯМА ДА СТЕ ПРЕЧКА ЗА ПРОФЕСИОНАЛНОТО ИЗРАСТВАНЕ НА ДОКАЗАЛИТЕ СЕ.
Мими Станоева публикува:
01 Юни 2021 | 22:04
С уважение и респект към полицай КРЪСТЕВ Отговорен и съпричастен към проблемите на хората. Високият професионализъм постигнал с много труд и учене ,Награждаван от ръководството на МВР община Благоевград . Успех на отговорния полицай Кръстев
Йордан Петров публикува:
01 Юни 2021 | 22:04
Пишете с правописни грешки, но сте седнали да оплювате доказал се полицай като Кръстев. Това не са факти, а злобни коментари.
жокер публикува:
01 Юни 2021 | 21:58
пиринско давам жокер попитайте димитър кръстев дали познава чепонката от сандански попитайте го официално за да прключи тази сага с този човек един път завинаги
За кръстев публикува:
01 Юни 2021 | 21:57
Чудите се как да оправдаете не реализирана та си кариера и плюете един достоен човек и полицай. Не ви е виновен Кръстев
Димитър Стаменов публикува:
01 Юни 2021 | 21:52
Адаша е един от най- съвестните граждани като цяло но Благоевград, да не говорим кото служител! Не разбирам само негативните коментари реални ли са или са тролове и хейтъри!
от публикува:
01 Юни 2021 | 21:33
да
ЧЕТАТЕЛ публикува:
01 Юни 2021 | 21:29
ТИПИЧНО ПО БЪЛГАРСКИ. ТО Е ЯСНО ВСИЧКИ КОЙТО ПЛЮЯТ ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН СА С НАКЪРНЕНИ ИНТЕРЕСИ. ДИМИТЪР КРЪСТЕВ Е ЕДИН ОТ МАЛКОТО ПРОФЕСИОНАЛИСТИ В ДИРЕКЦИЯТА
Пешо публикува:
01 Юни 2021 | 21:20
Всеки си пише каквото иска.Истината е ,че той е ЧОВЕК с достойнство и колкото и да го плете не сте актуални!!!!
Интелектуалец публикува:
01 Юни 2021 | 21:09
Не познавате Кръстев и коментирате слухове.Защото не е от тези който са подкупни и ги плете!!!!!!
Гражданин публикува:
01 Юни 2021 | 20:53
А кой ви каза г-н максим, че има такова разпореждане?
HERA публикува:
01 Юни 2021 | 20:48
ЛУМПЕНИ, ИЗТЪКАНИ ОТ ЗЛОБА И ЗАВИСТ НАМЕРИХА ТРИБУНА ПОД ТАЗИ СТАТИЯ. КАКВА ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ БЕ. КРЪСТЕВ ВЕРОЯТНО Е НАЙ ПРОВЕРЯВАНИЯ ПОЛИЦАЙ ОТ ТАЗИ И ОТ ДРУГИ СЛУЖБИ. КОЛКО ГОДИНИ НЕ СЕ СПРЯХТЕ ДА ГО ТОПИТЕ КЪДЕ ЛИ НЕ. И СЕГА ПРЕПИСВАТЕ СВОИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА НЕГО. ВСИЧКИТЕ ОПОРКИ ОПИСАНИ ТУК СА ОТДАВНА ПРОВЕРЕНИ ОТ СЛУЖБИТЕ И Е ЯСНО, ЧЕ СА САМО ГНУСНИ КЛЕВЕТИ.
maksim публикува:
01 Юни 2021 | 20:43
zashto ima razporejdane v kriminalna da ne poseshtavat ciganskata mahala predi i po vreme na izborite zashto nima ne se vijda che tam 90% ot glasovete sa za gerb i to za macurev ta tozi chovek tam nego poznavata tova li e istinskiq oficer tova li e dostojniq policai tova e mafiqta v blagoegrad za nego se govorat legendi v petrich i sandanski nali krystev vikashe che upravlenieto v petrich e mnogo seriozno e sega videhme ima i ubijstvo ot narkomani deto gi dondurkat kolegite zasramete se i si idete bydete dostojni oficeri
ИЗРОД ОФИЦЕР публикува:
01 Юни 2021 | 20:37
КРЪСТЕФ СПОМНЯШ ЛИ СИ КА В САПАРЕТО НА ЗАВЕДЕНИЕ СИНИЯ ЛЪВ В СТРУМСКО ТИ БЕШЕ СВИДЕТЕЛ КАК СЕ ГАВРИХА СЪС СЕРВИТЬОРКАТА ДЕСИ КАК НАСО СТРАЯНЕФ СЕ ГАВРИШЕ А ТИ КАТО СИ ДОСТОЕН ОФИЦЕР КАКВО НАПРАВИ КРЪСТЕФ ЗАЩО ОСТВИ РАЙЧО СТРАЯНЕФ ДА Я КАЧИ В КОЛАТА ЗА ДА Я МЕТКА В РЕКА СТРУМА ОТ ПОКРОВНИШКИЯ МОСТ Е ТОВА СИ ТИ КРЪСТЕФ АКО НЕКОЙ ИМА ПРЕТЕНЦИИ ЗА ТОЗИ ПОСТ МОЖЕ ДА ПРЕДОСТАВИМ ВИДЕО КАК ДЕСИ СПОДЕЛЯ ПРЕЗ СЪЛЗИ ПРЕД ДЕСЕТ ЧОВЕКА ЗА КОНТАКТИ ХОТЕЛ ВЕРДЖИЛИО
Ник публикува:
01 Юни 2021 | 20:24
Димитър Кръстев е навредил единствено и само на престъпниците. Той е пример за достоен български офицер.
Гражданин публикува:
01 Юни 2021 | 20:06
Ако не познавах ситуацията в дирекцията щях да си помисля, че 20 години ме е нямало и сега се връщам и гледай ти какво се случва. Не се ли срамувате да пишете небивалици за достойни хора, които дори не познавате?
Димитър Лазаров публикува:
01 Юни 2021 | 20:04
Всички където го плюете сте политически обвързани мекерета, на Кръстев на малкия пръст не можете да му стъпите! Човек с 2 висши образования и то не купени, като на повечето мекерета. Изключителен професионалист е в работата си и това се доказва с делата му. А на платени гниди като вас ясно им личи колко разбирате от вътрешна сигурност. Биография и факти гледайте а не на платени утрепки коментарите! Бъди здрав Митко, гнидите ще си останат гниди, най много да се превърнат в бълхи, ако намерят от къде да смучат!
Димитър Кръстев - Мофиота публикува:
01 Юни 2021 | 18:24
Кръстев е луд той работеше само с вътрешната да преследва полицаите вместо да гони престъпниците той е за Шеф на вътрешната БОКЛУК СИ КРЪСТЕВ ЩЕ ГНИЕШ В АДА.
Мекия публикува:
01 Юни 2021 | 18:10
Кръстев кой продава наркотици в дискотеките в Благоевград ако не знаеш се махай целия град друса
Pirato ot drankalica публикува:
01 Юни 2021 | 17:43
Васко ще го духаш и ти на Поли !!! А не само женати , и ще те направи в Черниче и Полето шеф на участък
Марин публикува:
01 Юни 2021 | 17:35
какво им се молите бе да се махат от полицията всички подлоги на кръстев
Васко Петров публикува:
01 Юни 2021 | 17:23
Немам си късмет искарах само не колко месеца на второ а сега Поли неможе да ме върне в Симитли. Преебах се по добре пръв на село от колкото последен в градо.
ЯНКА КРЕСНА публикува:
01 Юни 2021 | 15:45
Кръстев излезни един път като мъж бре излезни и кажи да така е и си стани един оперативен и твае та да не мислиш че си нещо повече от марадоната аре моляти се. Кръстев това мъжкото като излезеш и си признаеш че сте провал за изборите и то това ти го направи а не Дойчинов. Кръстев питай жъчката какво да правиш питай Поли питай Шапков питай ама и те ще ти кажат същото . Това дето пълзи неможе да литне.
САНДАНСКИ публикува:
01 Юни 2021 | 15:40
ЗАЩО САМО ЗА МАЦУРЕВ СЕ ПИШЕ А ЗА МАНОЛЕВ АПОСТОЛОВ НЕ Е ЛИ СЪЩОТО ТА НАЛИ СЕГА КАТО СЕ СМЕНИ ТАЗИ СИСТЕМА ЩЕ ВИДИМ КАКВИ ГЛАСОВЕ ЩЕ ИЗВАДЯТ ТЕЗИ ТРИМАТА ЩЕ ПАДНЕ СМЕХ ЩЕ ИМА ПОГОЛОВНА СЕЧ В ГЕРБ НИКОЙ НЕМА ДА СИ ПОКАЖЕ РЕЗУЛТАТА И НА ТИКВАТА ЩЕ МУ СВЕТНЕ ЛАМПАТА ЧЕ НАИСТИНА Е ВАЖНО ДА ТЕ ОБСЛУЖВА МВР
КАРАДАКОВ публикува:
01 Юни 2021 | 15:40
КРЪСТЕВ Е БОКЛУК НА БОКЛУЦИТЕ АЗ ГО ВЗЕХ НА ВРЕМЕТО В КРИМИНАЛНА АЗ ГО НАУЧИХ ДА РАБОТИ ДЪЛГО ВРЕМЕ ГО УЧИХ ДА ПОДСЛУШВА НА АКАУНТА НО ГО ВИДЯХ ЧЕ ЗА НИЩО НЕСТАВА ТОВА ЛАЙНО АЗ СЕ ПРЕМЕСТИХ В ГРАНИЧНОТО А ТОЙ СИ ОСТАНА ТАМ ТА СЕГА И ДИРЕКТОР ИСКА ДА СТАВА
Таня публикува:
01 Юни 2021 | 15:18
Когато МВР дава възможност на мафията да купува гласове как може да се оправим как кажете та те правят коридор дават им възможност да правят престъпление ето така се губи доверието в полицията! Ето затова хората вече нямат уважение и респект към полицая жалко много жалко всичко е на разсипия и единствения изход е Терминал 2
Иван публикува:
01 Юни 2021 | 15:16
Хайде сега да видиш Попниколов ти замина бате, ха сега да видиш как нареди Пепи Китанов с лъжливи показания и други колеги
Зов за Помощ публикува:
01 Юни 2021 | 15:10
До Министър Бойко Рашков, до служебния министър Стефан Янев, до Президента Румен Радев. Мили хора моляви спасете България; спасете държавата от тази мафия в Благоевград; Имате дълг към нашата родина и сте длъжни да изметете тези лоши хора пуснали корени дълбоко в структурите на мафията. Върнете доверието в МВР ;
opaaaaa публикува:
01 Юни 2021 | 14:54
krystev nachalnika na bansko propeq bre pa toq ke doide po kornas momche vajeto se zatega nema labavo
успех Боре ти си наща гордост публикува:
01 Юни 2021 | 14:48
Боре Митрев са си вика леле що ще правим та това нема да ни стигнат белезниците бре та като почнеш от горе на доле та до взводните шушляци дето вече са пинали вода и то студена.
иван публикува:
01 Юни 2021 | 14:45
Кръстев каде като седне на маса казва че е много близък с прокурор Калпачка и тя била много послушна прокурорка демек какво си иска Кръстев може да направи толко се взел на сериозно че чак жена му не може да го познае . Ако некой се познава с прокурор Каплачка е хубаво да и се каже че този човек парадира с нейното име защото ако е така е срам и за прокуратурата.
бобов дол или самораново и там е за хора публикува:
01 Юни 2021 | 14:33
Прокуратурата да се самосезира да изиска повече информация от човека който публикува тази статия да разпита патрулите да разпита дежурните да разпита началниците на първо и второ полицейски управления в Благоевград да разпита служителите от криминална е това е за един ден работа и да свършва този цирк ако има нарушение белезници и твае ако нема да се знае че нема въпреки че вече обстановката е друга и много от полицаите ще дадат показания истински защото вайбъра ги издава но такова е щом грешат при бай Ставри!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Чадъро публикува:
01 Юни 2021 | 14:24
писаното е порачка. то се знае. хамбара се е уговорил или са му обещали нещо за статията. кашчата и костюмо не требува да се вращат ле иначе лошо за всички
мазуро публикува:
01 Юни 2021 | 14:16
защо само хокате кръстев та без директора кой може да каже нещо без него хайде да гледаме реално на нещата директора и кръстев са двамата които разпределят баницата само че кръстев е от школата на миро тигъра а там прошка нема там е само събиране и редене чрез ели от прокуратурата
mafiq публикува:
01 Юни 2021 | 14:03
za6o ne pi6ete za simitli ta tam sa zatvarani celi sekcii i policaite sa svideteli i w 4rni4e i v brevani i v oranovo na sekade popitajte kakvo e stavalo mazalo mafiq
kioseva публикува:
01 Юни 2021 | 13:57
krstev zashto go naredi na petre kitanov za da nagodish na straqnevite toq deto napravi oficer a imeto nemoje da si napishe smee ti s celata policiq stana za smeh bre edin piqnica da napravish oficer ama ti e udoben s brat mu sa falshivi svideteli na nekolko dela . smee ti se celata direkciq da znaesh krstev
Кука публикува:
01 Юни 2021 | 13:55
Анализа е следния: Тони Доклев и Кръстев намазаха ските на Дойчин. Играха заедно на изборите, сближиха се много през последните месеци. Доклев е страр другар на Бриндо, статията е ясно поръчкова. Играха силно за ГРОБ, прикриха много престъпления, както и указаха огромен натиск върху колегите, като не им се даде шанс да докладват нередност. Забраниха посещението в ромските махали и осигуриха чадър над луповачите на гласове. Незнам къде спи ръководството на МВР и не предприема действия срещу тези заговорници.
alvidersen публикува:
01 Юни 2021 | 13:50
az ako sym na mqstoto na krastev ]e si trygna s visoko vdignata glava kakto napravi kostov miro danailov vsichki negovi uchiteli dato go nauchiha na podlost no n e i na profesionalizam
ЯНКА публикува:
01 Юни 2021 | 13:47
ДО ВСИЧКИ КОЛЕГИ ДА ТАКА Е СВИДЕТЕЛИ БЕХМЕ ВСИЧКИ НА ТАЗИ ТЪПОТИЯ ТОВА КОЕТО НАСЛДЕХМЕ ОТ КОСТОВ Е ДНЕШНИЯ МОДЕЛ РАЗЛИКАТА Е ЧЕ СЕГА НЕ СЕ НОСАТ ТУБИТЕ С РАКИЯ И НЕ МА КОЙ ДА НИ ЕБЕ ЖЕНИТЕ ЗАЩОТО ДАНИ СЕКАС И КОСТОВ ГИ НЯМА А ДНЕШНИТЕ ПОЛИЦАИ СА ПЕ...ЛИ СЕГА МИ Е МНОГО ИНТЕРЕСНО КАКЪВ АНАЛИЗ СА НАПРАВИЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ
ВЪН ОТ МВР публикува:
01 Юни 2021 | 13:44
ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА ПОСЕЩАВА ПАТРУЛ ЦИГАНСКАТА МАХАЛА. ЗАЩОТО КИРЕ ПРЕДЕЛЕЦО И КАШКАВАЛО КУПУВАХА ЗА МАЦУРЕВ ОТ БАНСКО
махайте се вие сте срам и позор за МВР публикува:
01 Юни 2021 | 13:41
оставка бе негодници колко семейства разплакахте колко човешки съдби разбихте редачи мръсни гадни какви полицаи сте бе един неможе да хванете ако не намерите некой кошаревски свидетел станахте за срам каква полиция сте вие срам и позор ако н е е прокуратурата да ви влиза в тапутиите нема да имате едно дело бе некадърници
МВР - ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ публикува:
01 Юни 2021 | 13:20
КРЪСТЕВ БОКЛУК МРЪСЕН ЗАЩО ЗАЩИТАВАШЕ 4 ГОДИНИ РПУ ГОДЕ ДЕЛЧЕВ ИЛИЯ ИРУЧЕВ И ТУРЧИНО ХОРА НА СЕВДО И ЕРКО БОСОВЕТЕ НА ТЮТЮНА В РАЙОНА ТИ ВЪТРЕШНАТА СТЕ ЗА ЗАТВОРА
predateli публикува:
01 Юни 2021 | 13:18
Krystev da znaesh che Vasilev she te predade ima dokazatelstva lichno e ispratil na vaibera i posle istril no ima skrinshot i vaibera sa vastanovqva nali znaesh tozi pyt padnahte v kapana. Zatova iskam da znaesh che ti ne si dostoen za sistemata kamoli za direktor. Da pazish kupuvachite na glasove e sram za pagona
първи пост публикува:
01 Юни 2021 | 13:18
райчо страянев и тони попниколов е редно да заемат първи пост или бъркам има кой да ги смени спокойно незаменими хора нема вие си помислихте че полицията ви е бащиния да ама не първи пост до второ нареждане.
Чадъро публикува:
01 Юни 2021 | 13:08
тия двамата са тиня. буклуци и курумпета. Зеха 200 хиляди да плащат за гласове, ама май и там не са корекни, прибраха си положината за тех
Колю публикува:
01 Юни 2021 | 13:05
Брендо принтирай всичко и пращай на Бойко Рашков що корумпирани полицаи е имало
Чадъро публикува:
01 Юни 2021 | 13:02
Чадъро го разпъва Иконимовия - кашча като замак, златен клозет, а костюму му е ибрикчия.
Гоцето публикува:
01 Юни 2021 | 13:01
Митрев ами то в цялата дирекция бе забранено
Дане публикува:
01 Юни 2021 | 12:59
Поли Поли тъп си като Сашето акт 16 се дава от общината и само тя и ДНСК може да го затвори МВР йок
Митрев публикува:
01 Юни 2021 | 12:59
Кой разпореди на Петър Василев от Сектор Криминален да инструктира чрез приложението "Вайбър" - "до второ нареждане да не се посещава циганската махала преди да се получи разрешение от началника". - Кой е началника? за съжаление требе да поработим!
Дане публикува:
01 Юни 2021 | 12:56
продажници, от кааде духа ветъра. от Слави трифонов били сега. и при Пенчо Славейков да дождат па ше си останат боклуци
Гоцето публикува:
01 Юни 2021 | 12:51
Новият директор ще е от града сега е бопаджия Джипсовете са му яли попарата
Поли публикува:
01 Юни 2021 | 12:44
Корумпираното Ченге Иван Попов - Костюма кара чисто нов бял мерцедес подарък от собственика на незаконното заведение Стоун Флаурс в Банско без акт 16 и без документи за строителство
Поли публикува:
01 Юни 2021 | 12:44
Корумпираното Ченге Иван Попов - Костюма кара чисто нов бял мерцедес подарък от собственика на незаконното заведение Стоун Флаурс в Банско без акт 16 и без документи за строителство
Гипсовете публикува:
01 Юни 2021 | 12:39
Пазеха ни много пазеха ни и купихме
Пене публикува:
01 Юни 2021 | 12:37
Икономов по известен като Гошо Къщата и Попов - Костюма са изключително алчни, лъжливи, крадливи и безскрупулни хора. Дано не се вършат никога, нито в Банско нито в областта. Чрез инсинуации и лъжи никой не е прокопсал. За никой не е тайна, че Бриндо им помага всячески, чрез сайтчето си.
Куклите са бесни публикува:
01 Юни 2021 | 12:36
nema labavo ve4e e qsno 4e ke ima metla
Буден публикува:
01 Юни 2021 | 12:30
Гошо Икономов- Къщата и ченгето Иван Попов- Костюма с личен придворен медиен бос Иван Хамбарджийски - Бриндо искат да премахнат дирекотора на полицията в Благоевград за да може Костюма да се върне НА БЯЛ КОН и да стане директор на МВР в областта или или пак в Банско. Целта да може отново да върне властта и поръчките на Гошо Къщата в Банско и да му бъде гръб във рекитетите и изнудването над целия бизнес в Банско.
До “слънце грее, дъжд вали” публикува:
01 Юни 2021 | 12:29
точно тия двамата белички и райчев ги преместиха щото помагаха на помака от Абланица дето разхвърляше тютюн. А пък с него ги запозна Пламен Мичев.
Йопе публикува:
01 Юни 2021 | 12:23
До Буден Само Костюма прави обиски по къщите и вкарва по арестите контингента на Банско и Разлог намери и дрога по къщите им някои лежаха и по затвора
Симитли публикува:
01 Юни 2021 | 12:02
Прокуратурата да разпита Иван белички и Илиян Райчев защо бяха преместени... По нареждане на Кръстев за да прикрият следите на братът на Атанас Калайджиев от вътрешна сигурност под надзора на Борислав Митрев
Полицията публикува:
01 Юни 2021 | 11:59
Райчо стреянев достоен полицай, глупости... Достойна пияница
Милиционер публикува:
01 Юни 2021 | 11:57
Статията и коментарите вече са на бюрото на Бойко Рашков и новия на Вътрешна Христов тия дни ще има арестувани ръководни кадри от Дирекцията
Иван публикува:
01 Юни 2021 | 11:50
Кръстев не е виновен ами Дойчинов - Доклев - Вътрешна къде са спели или са делили
? публикува:
01 Юни 2021 | 11:38
Защо няма никой по двора на ОДМВР - Благоевград?
Кьоравото куче публикува:
01 Юни 2021 | 11:15
КРЪСТЕВ ДИРЕКТОР, найнсе радува Илия Велев. Ще му се даде шанс да се доразвие....
Хуй публикува:
01 Юни 2021 | 11:08
Корумпето мичев се напъна и се роди куртиша
Ооо мили колеги публикува:
01 Юни 2021 | 11:07
Господин Димитър Кръстев е прекрасен човек и професионалист. Той и неговият пръв приятел господин Владислав Паскалев следва да поемат управлението на ОД МВР Благоевград. Те се доказаха с годините като успешни грабители, наясно са със схемите и с рушветите. Имат подкрепа на криминалния контингент. Владислав беше в добри отношения с Драго сводника, прибираше по 2000 лева всеки месец. Кръстев беше в добри отношения с е Круме ейпъла, прибираха се сладки пари във времето назад. Е Кръстев не успя да помогне много, и леко го псуваха по етажите на ОД, ама... чудо голямо. Таааа защо това да не продължи с пълна сила и занапред?
Бобата публикува:
01 Юни 2021 | 10:47
Кръстев ти викаше дръвата дръвата в Разлог а скри корумпирани полицаи сега е ред на Бойко Рашков да види какво си прАвил и Гешев да те задържи
Мичев публикува:
01 Юни 2021 | 10:43
Кръстев ето виждаш ли идва видов ден колегите ти спретнаха супер купон пуснаха сигнал до Рашков и скриншот от вайбъра дето пуснахте с твоя подчинен Пепи Василев. Не прави това което не искаш да ти правят. Е сега стана това.
Колега публикува:
01 Юни 2021 | 10:41
Райчо Стреянев е достоен и честен Полицай и Човек.
Георгиев публикува:
01 Юни 2021 | 10:39
Срам ме е че съм полицай, срам ме е, че служа на република България. Колеги срам ме е от обществото с нашите простащини станахме слуги на мафията на ГЕРБ на Певски. Нека сложим край на безредиците и да работим в името на майка България. Бъдете здрави.
POPNIKOV IZLAGACIQ публикува:
01 Юни 2021 | 10:34
ANTON POPNIKOLOV PODAI ZAVLENIE ZA PYRVI POST SEGA NE UTRE UTRE SHTE TE IZGONAT SEGA POPNIKOLOV NE TE LI E SRAM DA KAZVASH NA KOLEGITE DA NE HODAT V MAHALATA NE TE LI E SRAM OT RODNINI KOLEGI KOMSHII POPNIKOLOV TI SI NACIONALEN PREDATEL
kantono публикува:
01 Юни 2021 | 10:30
gipsovete kupuvaha za macurevi v blagoevgrad sys kashkavalo i tebeshirite i doichinov i krastev znaeshe vsichko mahalata beshe pokrita da nema prechene da se raboti za gerb spokoino kashkavalo kazal na mangalite kire i micho da deistvat nema problem vane ot bansko mu kazal che policaite ke gi pazat
Колега публикува:
01 Юни 2021 | 10:25
Колеги сега ли се сетихте да роптаете когато предстоят шефски смени? Срамота защо не протестирахте преди или ви беше страх! По добро ли ще дойде или същото ама с друг партиен цвят?
става страшно публикува:
01 Юни 2021 | 10:24
ало къде сте бе, при .... има голема пачка пари и .... къде е това при кафе випс, а добре директора ми се обади да не се предприема нищо добре добре айде тръгвайте
до дойчинов публикува:
01 Юни 2021 | 10:21
не се плаши българския полицай от айпи днес е дойдело време разделно нема да се подадем и да не мачкате цел живот айпито може да се вземе от админа на собственика а не от кръстевите прищевки
страх публикува:
01 Юни 2021 | 10:17
айде вътрешна сигурност в Благоевград се разтърчаха. телефони се звънят страшно е нещо има движение по двора.
Д. Дойчинов публикува:
01 Юни 2021 | 10:17
Колегите които пишат тука ще ги установим по IP адреса на телефоните и интернета. Само казвам.
мафия публикува:
01 Юни 2021 | 10:13
Мафията си има държава в благоевградско е милицията
Срам публикува:
01 Юни 2021 | 10:12
в системата съм от 16 години виждал съм всекакви батащини но като днес няма аналог да забраниш на колегите да влизат в махалата за да се купуват гласове е малко казано престъпление и унижение към системата на мвр за това цялото ръководство барабар с дойчинов да се маха и не само понижение но и наказание
до Кръстев публикува:
01 Юни 2021 | 10:11
Кръстев вместо да гониш престъпниците ти гонеше само нас колегите изрод мръсен сган мръсна иди с добро да си караш убаво иначе не те виждаме ако останеш в системата.
До Насо Прасето /смях в залата/ публикува:
01 Юни 2021 | 10:06
Наска, Свиньо наркоманска, леко да не се гътнеш от следващ инфаркт, много се вълнуваш, недей писа вече...Кой ще ти продава боклуците и тревата на децата после?!? Ама сега може и да изтрият коментара, че си му кумашин!
БОЦИ публикува:
01 Юни 2021 | 09:58
КРЪСТЕВ БОКЛУК МРЪСЕН ОТ ДНЕС ЩЕ ТЕ ЧАКАМЕ НА ВЪНКА.
krastev idi si s mir публикува:
01 Юни 2021 | 09:54
krastev idi si s mir shte te popileqt shte te naredqt taka kakto ti praveshe s teh komunistite sa otmystitelni krastev priqtelche nagazil si luka i ke mu porasne glavata ne dei idi si ne se podhlazvai tova e bananova kora kato na bai stavri sapuncheto
Радина публикува:
01 Юни 2021 | 09:48
Незнам кой какво но всичко живо се дрогира и си кара по Благоевград, и нищо не ги притеснява особено младите студентки. Дано който стане началник да изисква по голям контрол.
То бива наглост бива ама толко чак срамно ... публикува:
01 Юни 2021 | 09:42
Нещастни и продажни милиционери ! Нищо не става от тия ! Само харчат парите на данакоплатеца за лични нужди ! Прогнила пасмина !
Банскалия публикува:
01 Юни 2021 | 09:35
Вярно ли е че този престъпник и бивш началник на Банско Инан Попов / КОСТЮМА се връща в Банско ако това стане Банско пак ще замре Г-Н Кадев молим ви банскалий това не трябва да го допуснете.
тета веса публикува:
01 Юни 2021 | 09:31
Кръстев Уроджолов как се напи и удари пежото и го спасихте преставаш ли си как може да удариш кола в управлението след купон в Симитли
Сандански публикува:
01 Юни 2021 | 09:28
А боклука Атанас Калаижиев който дължи пари и на умрелите кога ще го махат. Шефа му Боби Митрев знае всичко ама го крие.
Тк публикува:
01 Юни 2021 | 09:24
Евгени куртешев драскаше доноси срещу колеги и лично ги носеше на пияницата костов
Тк публикува:
01 Юни 2021 | 09:24
Евгени куртешев драскаше доноси срещу колеги и лично ги носеше на пияницата костов
До Колеги публикува:
01 Юни 2021 | 09:23
Колеги днес в 17:00 пред дирекцията да изпратим с шутове БАНДИТА КРЪСТЕВ. А след седмица същото и на бандюгите от вътрешна. ГЕРБ си заминава тормоза в МВР свърши.
Митрев играй ферплей публикува:
01 Юни 2021 | 09:20
Митрев нема как братле знам че не ти се иска но има два варианта или или; или действаш или си тръгваш знаеш как е имаш инфо за сектора и знаеш всички кирливи ризи на твоя приятел Кръстев;
агент на танушев публикува:
01 Юни 2021 | 09:15
Кръстев как е криминална в Петрич и Сандански всичко е ок нали хахахахахахаха е сега идва и твоя ред сега ще останеш доволен да видиш как колеги редат
Анонимен публикува:
01 Юни 2021 | 09:13
Кръстев ако днеска не стане директор цялата полиция ще го ритат.За тези золуми с вътрешна само РЕПРЕСИЙ правеше на колегите.Тези репресий Трявна днеска да спрат.
мишока попниколов публикува:
01 Юни 2021 | 09:13
ами тази мишка попниколов сега какво ще прави тази подлога дето е свидетел на дела срещу полицаи и неудобни хорица защо забранява на патрулите и пуска по вайбъра да не посещават махалата еми сега като разпитат патрулите какво ще стане знаете ли мишките ще станат хлебарки;
кръстеф и страянеф двамата изнасилвачи публикува:
01 Юни 2021 | 09:08
Кръстеф ти бе пиле заедно с твоя приятел Наско Страянеф случайно да сте насилвали сервитьорка в заведение в Струмско така дали си спомняш в сапарето на Синия лъв и заплахите за река Струма. Защото тя вече е готова да говори тя е насилвана пред ваше присъствие ако не вярват има я на запис как момичето си споделя разтревожена.
Граничното - Гоцето публикува:
01 Юни 2021 | 09:08
Кръстев е ходил при шефа на Граничното Илия Соражиев в Гоцето да го запознава с Валери Сарандев за да го правят Директор но областния на БСП ги е отрязал.
Участник публикува:
01 Юни 2021 | 09:04
За последния провел се конкурс за офицер в Разлог бяхме десетина изпита спечели го взе тоя със съмнение за фалшива диплома чу се дал на Кръстев двадесетина 000 Кръстев го е проверявал за вземане на пари
василев публикува:
01 Юни 2021 | 08:58
ПЕПИ ВАСИЛЕВ И КРЪСТЕВ СЕГА ДА ОБЛИЧАТ УНИФОРМАТА И КВАРТАЛНИ НА ЕЛЕНОВО КАК МОЖЕ ДА ПУСКА ПО ВАЙБЪР ПОДОБНИ НЕЩА ТА ТОВА Е ПРЕДАТЕЛСТВО НА РОДИНАТА. ПРЕДАДОХТЕ БЪЛГАРИЯ МОМЧЕТА ТОВА Е КОЩУНСТВО
Петрич публикува:
01 Юни 2021 | 08:56
Леле леле какво чувам ако този боклук Кръстев стане директор Байко Рашков трябва да си подаде веднага оставката. Та този мишок до сега ни смаза хората от системата а сега ако е вярно това което чувам край. Ще ни мачка наред с наказания ще не дебне за без шапки
Максим публикува:
01 Юни 2021 | 08:54
Кръстев криминална намриха ли пачки пари в частен дом преди изборите и кой ти се обади да извадиш хората от там имаше сигнали за купуване на гласове цигари и наркотици . Кръстев твойте хора те предадоха ти си пътник.
Въпрос публикува:
01 Юни 2021 | 08:50
Интесесно как циганите от разложката махала не разпознаха кандидати за народни представители от Разлог-адв.Иван Димитров и др.Емил Тончев, а разпознаха Мацурев от Банско, явно, че вотът е купен.
Банско е ГЕРБ публикува:
01 Юни 2021 | 08:46
До всички които пишат срещу Мацурев - лекета мазни, след изборите ви почваме! Много добре знаем кои пишат против нас! Неблагодарници без Мацурев Банско да беше потънало до сега!
МВР публикува:
01 Юни 2021 | 08:45
Във вътрешна работи Атанас Калайжиев който дължи много пари на криминално проявени хора ама шефа му Боби Митрев го пази. Но сега нещата ще се променят.
КРЪСТЕВ ОТИДИ СИ С МИР публикува:
01 Юни 2021 | 08:40
КРЪСТЕВ ПОЗНАВАШ ЛИ ГИПСОВЕТЕ ОТ БАНСКО НЕ ПОЛУЧИЛИ ИНФОРМАЦИЯ ЧЕ КУПУВАТ ГЛАСОВЕ ЗА МАЦУРКО В ЦЕЛАТА ОБЛАСТ ЕТО ЕДИН ПОВОД ДА СЕ МАХНЕШ ОТ ДЛЪЖНОСТТА ДЕТО ЗАЕМАШ .
Димитър Кръстев публикува:
01 Юни 2021 | 08:37
Колеги днес аз ще съм новия Директор спрете да пишете злобни коментари.С вътрешна ще правя проверки на всички вас и ще съсипвам семейства.
кръстев е човек на жъчката публикува:
01 Юни 2021 | 08:37
Дойчинов и Кръстев защо покрихте опит за убийство защо забранихте полиция да не ходи в спешното когато на жъчката сина му удари 3 пъти с шише Мартин Петрунов
нивата с канабис публикува:
01 Юни 2021 | 08:35
Говори с в дирекцията че по нареждане на Кръстев е унищожена нива с канабис край Симитли без да бъде информиран дежурния прокурор а тогава е била острието на прокуратурата Калпачка за която Кръстев споменава че били близки и с нея се работи. Само че незнае че Калпачка не и дреме от никой и е безкомпромисна и всичко им се пише на криминална и един ден ще стане страшно.
информиран публикува:
01 Юни 2021 | 08:34
Защо в деня на изборите началниците на РПУ в цялата област не викаха жандармерията на помощ от Благоевград а ги викат само когато те искат за да мачкат хората.
асен публикува:
01 Юни 2021 | 08:30
сашо ваканов в разлог разпореди нито криминален нито униформен да ходи в циганската маала само с разрешение от благоевград
Гневен публикува:
01 Юни 2021 | 08:30
Защо се премълчава началника на РУ на МВР Разлог?Всички в общината знаят, че "неслучайните" биячи от циганската махала в Разлог управляват и купуват гласове, но са покровителствани от кмета.
Криминална публикува:
01 Юни 2021 | 08:29
Кръстев днеска е изгладил панталоно, и чака назначение ама дали ще ти се случат нещата. Ти съсипа цялата дирекция боклук мръсен и сега Директор искаш да ми ставаш.С вътрешна сигорност играеш много,и топиш колеги това ще ти изяде главата рано или късно. Господ вижда всичко.
АЗ публикува:
01 Юни 2021 | 08:27
Научете се да пишете тапанари
неврокопь публикува:
01 Юни 2021 | 08:17
Циганската махала в Гоце Делчев се казва вече Мацурева махала вижте гласовете на ГЕРБ в циганските махали Мацурев е номер едно
Мвр Гоце Делчев публикува:
01 Юни 2021 | 08:04
Полицаят Изет Мурадов- турчина и началника районното Илия Уручев бяха разпоредили 3 дена преди изборите да не влизаме в циганските махали защото ГЕРБ купуваха масово гласове в неврокопско.
Банско е ГЕРБ публикува:
01 Юни 2021 | 08:00
Изродчета мръсни Икономови подлоги! Ако не бяха Мацурев, Кадев и братята още щяхме да го ядем икономовото говно! Ще ви смачкаме след изборите маймуни мръсни! ГЕРБ ПОБЕДА!
Запознат публикува:
01 Юни 2021 | 07:59
Кръстев, не глади панталони за нищо моето момче, а се стягай за други приключения... Прикрити изнасилвания, ПТП-та в участие на пияната ти любовница, купуване и продаване на гласове, сега няма ли да отскочиш до едно ловно стопанство на ДПС, ама този път няма да цункаш ръчичка, а ще цункаш гъз...
ВЪН ОТ МВР МУТРИТЕ НА КОСТОВ публикува:
01 Юни 2021 | 07:54
ЗАЩО НЕ ТРЯБВА ДА ПОСЕЩАВА ПАТРУЛ ЦИГАНСКАТА МАХАЛА. ЗАЩОТО КИРЕ ПРЕДЕЛЕЦО И КАШКАВАЛО КУПУВАХА ЗА МАЦУРЕВ ОТ БАНСКО. КРЪСТЕВ КРИМИНАЛНА ЗНАЯТ ВСИЧКО НО ТИ ГИ ПОКРИ СЕГА СЕ МАХАЙ И ТИ И ДОЙЧИНОВ РЕСТАРТ В СИСТЕМАТА ХОРАТА НА ЗЛАТНИЯ ДА СЕ МАХАТ ЯВНО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ НО ЩЕ ГО РАЗБЕРЕТЕ ТАЗИ СЕДМИЦА
Разлог публикува:
01 Юни 2021 | 07:54
До будалата Тошев и в Разлог са забранили на полицаите да се ходи в циганската маала после циганите бият обикновените граждани по заведенията предполагам гледаш телевизия
Симитли публикува:
01 Юни 2021 | 07:51
За цялата случка в цялата област е отговорен Димитър Кръстев
Въведете име...АНОНИМЕН публикува:
01 Юни 2021 | 07:51
ГОЦЕ ДЕЛЧЕВСКИЯ НАЧАЛНИК ЗАЩО ГО КРИЕШ ЗАМ ДИРЕКТОРА КРЪСТЕВ ЛИ ТИ КАЗА ТАМ МАЦУРЕВ КУПИ 800 ГЛАСА
Тошев публикува:
01 Юни 2021 | 07:47
Ами да ви светна полицайте са под пагон каквото им нареди главния секретар това изпълняват господин мошеник Латинов каквото и да плюеш пак няма да станеш началник защото първо и второ са с най добри показатели не в региона а в страната ако е имало прокоратурата е била информирана та не си глади панталончето
Тошев публикува:
01 Юни 2021 | 07:47
Ами да ви светна полицайте са под пагон каквото им нареди главния секретар това изпълняват господин мошеник Латинов каквото и да плюеш пак няма да станеш началник защото първо и второ са с най добри показатели не в региона а в страната ако е имало прокоратурата е била информирана та не си глади панталончето
иван публикува:
01 Юни 2021 | 07:43
Попниколов и Страянев са слугите на кръстев свидетели по дела за нареждане. Да се махат от системата, това са хора без достойнство за пагона, срам за България
Колевецо публикува:
01 Юни 2021 | 07:31
Вижте какви убитаци ви управляват

Добавете Вашия коментар

TOP