Започва изграждането на нов православен храм в Благоевград

10 Декември 2019 | 15:20
4 коментара
Бизнес

Нова църква в Благоевград ще се строи в района на зеленчуковия пазар, това съобщи на пресконференция кметът на областния град Румен Томов.

Това са се договорили на среща с БПЦ, начело с Неврокопския митрополит Серафим.

От църквата са поискали 1.5 дка за строителството на новия храм, като така ще се запази и зеленчуковият пазар, каза още Р. Томов.

Добавени коментари

Никола Георгиев публикува:
10 Декември 2019 | 23:14
Да добре е да има нов храм в града Но мисля че не е удобното място на пазара И 90% от посетителите на храмовете не знаят как да се държат в самите храмове Не се кръстят правилно а да не говорим за жените как влизат без да си са прибрали косите Вижте по телевизията как влизат жените в храмовете на Русия със забрадки или казано накратко с прибрани коси Да сте видели някой мъж с шапка в храмовете Не нали Тогава защо жените не си пребират косите Аз съм приготвил наръчник как да се държим в храма Това са писания от църковна литература събрани на две три странички
Анита публикува:
10 Декември 2019 | 21:12
Няма лошо да се изгради нов Божи храм, но мисля че мястото не му е на зеленчуковия пазар!СПОРЕД МЕН ТРЯБВА ДА СЕ ИЗГРАДИ НА ПО СПОКОЙНО МЯСТО!
Георги публикува:
10 Декември 2019 | 18:55
Благоевград има нужда от нов храм ! Хората ще са благодарни на г-н Томов - кметът на града ! Слава на Бога влизаме в нормалност ! И дано се престане със заря и концерти в т. нар. парк Македония - оскверняване на духовете на близките ! Но това вече не учудваше никого - за онези “ хора” нямаше нищо свято !
Златка Лазова публикува:
10 Декември 2019 | 17:24
Градът е пълен с безбожници, едва ли един харм в повече е необходим.

Добавете Вашия коментар

TOP