Заместник- кметът Христина Шопова официално откри Европейска шампионска лига 2018 на бейзболната база в Благоевград

12 юни 2018 | 19:40
6 коментара
Заместник- кметът Христина Шопова официално откри Европейска шампионска лига  2018  на бейзболната база в Благоевград

  Заместник- кметът Христина Шопова официално постави началото на Европейска шампионска лига- бейзбол 2018. Тя приветства публиката и зрителите на събитието от името на кмета на община Благоевград д-р Атанас Камбитов и от свое име. „Намираме се на едно прекрасно място, което е с тенденция да става все по-хубаво. Радвам се, че заедно успяхме да създадем по- добри условия за да правим такива големи форуми. 

Хубавото е, че домът на бейзбола на България е  в Благоевград  и поздравявам г-н Неделчев за усилията, за ентусиазма, за това, че работи неуморно. Ние като Община сме длъжни да създаваме условия за спорт и го правим, каза в част от словото си зам.- кметът.

   На обновената бейзболна база, край алеята за парк „Бачиново“ десетки хора бяха заели местата си по трибуните, за да видят началото на турнира.

  Европейската шампионска лига по бейзбол ще продължи до 17 юни, включително. По време на турнира ще мерят сили отбори от Полша, Румъния, Сърбия, Великобритания, България, Австрия и над 120 бейзболисти.  

   Бейзболен клуб „Бизоните“ от Благоевград приемат своите гости на пълно обновена спортна база. През последнит месеци Община Благеовргад работи за изравняването и облагородяването на терена, създаде чисто нови съблекални- 2 за отборите и 1 за съдиите, оборудвани с душове и тоалетни. За първи път в 26- годишната история на клуба има и тоалетна за зрителите. Има напълно новоизградени трибуни, с дървени пейки за удобството на публиката.  

Заместник- кметът Христина Шопова официално откри Европейска шампионска лига  2018  на бейзболната база в Благоевград снимка 1

Малии публикува:
13 юни 2018 | 09:05
МалИии мнОого я мразЯт таЯ ШопОова !!!
Ммммм публикува:
13 юни 2018 | 07:54
Пишете за Шопова пък снимка няма.....дайте да го видим тоз пожар.....
Калоян публикува:
12 юни 2018 | 21:37
Ебаси и скапаната община!
Методи публикува:
12 юни 2018 | 20:50
Г-жо Шопова-Камбитова,дали ще успее да ви задоволи поне един от бейзболните клубове?
??? публикува:
12 юни 2018 | 20:15
ЗАРЯТА, ЗАЩО НЕ Е ДО ЛЮБИМАТА СИ ШОПОВА???КЪДЕ СИ ИЗМИСЛЕН КОКОШИ ДОКТОРЕ?
Киро публикува:
12 юни 2018 | 20:07
Защо Шопова?Нали живее с кмета?Христина Спасова Камбитова не е ли по-добре?

Добавете Вашия коментар!