Зам. министърът на икономиката Александър Манолев вдига тежки наздравици по случай Банго Васил в Сандански

15 Януари 2019 | 18:26
3 коментара
Хайлайф

Зам. министърът на икономиката Александър Манолев се наслади на пищно тържество по случай Банго Васил в Сандански, видя наш репортер.

Той, заедно с кметът Кирил Котев и председателят на ОБС в града Георги Георгиев искрено се забавляваха на ромския празник снощи, състоял се в елитно заведение в парк „Свети Врач” в курортната община.

Тримата, заедно с гостите вдигаха цяла вечер тежки наздравици за здраве, благополучие и късмет.

Пръв на хорото бе ромският лидер в Сандански и бивш общински съветник Тони Ангелов, а за доброто настроение на всички пяха Софи Маринова и Цветелин Кънчев.

Изненадата на кмета Кирил Котев към празнуващите бе духов оркестър при НЧ " Отец Паисий - 1919" в града с ръководител Костадин Керянчев.

Духовият оркестър поздрави всички роми от името на кмета, после имаше специален поздрав от зам. министъра на икономиката Александър Манолев с хубава македонска песен. 

Специален поздрав имаше и от собственика на заведението Емил Златков за всички присъстващи. 

Софи Маринова пък вдигна градуса на настроението в най-новите си песни, като непрекъснато редеше най-добри пожелания за своите почитатели, а те не спираха да снимат с телефоните си.

Масите бяха отрупани със салати, ястия и питиета, а за десерт на всеки имаше френска селска торта.

Празникът продължи до късно след полунощ и ще остави трайни следи от срещата със Софи Маринова и неспирния танцов маратон.

Както писахме, ромите в Сандански започнаха трескава подготовка за Банго Васил още в ранни зори вчера.

Преди обяд с музикално шествие те преминаха от квартала през площада и по бул. "Свобода" стигнаха до сградата на община Сандански, където сърдечно бяха посрещнати от кмета Кирил Котев и председателя на ОбС Георги Георгиев. 

Организатор на посещението беше ромският лидер и бивш общински съветник в Сандански, Тони Ангелов.

Кметът и председателят влязоха заедно, като поздрави ха гостите с празника  "Банго Васил" и им пожелаха здраве и реализация в живота. 

Кирил Котев посочи, че в Сандански ромите са работливи и много проекти са изпълнени с тяхна помощ.

После всички се почерпиха с шоколадови бонбони, уиски, баница и погача. 

Оркестърът изпълни " Романе", Песен за Яне Сандански " и др. песни със съпровод на акордеон, тромпет и тъпан.

Вечерта празникът  продължи в елитно заведение в парк "Свети Врач".

Добавени коментари

Плешивмишотплоски публикува:
16 Януари 2019 | 09:19
Сашо със загревка ли ги вдига тези тежки наздравици или без!?Кулският хайлайфер с когото допреди три години не се говореше сега е готов да се разцелува с циганите уста в уста,само за да гласуват за него и престъпната шайка ГРОБ.
argirov публикува:
16 Януари 2019 | 07:27
Manolev za teia pusti pari I s diavola ortak she stanesh,a za toia taka narechen kmet dumi nemam.she chaka glasove ot ploski I mahalata.
$$$$$$ публикува:
15 Януари 2019 | 20:24
"Интеграция" по герберски...Чакайте да почнат да работят и да спазват законите. Избори идват, а те са основните гласоподаватели на гробарите!

Добавете Вашия коментар

TOP