За пример! Общинари от Разлог, начело с кмета Красимир Герчев почистиха стъпалата към м. „Голак“

08 Юни 2018 | 12:59
5 коментара
Общество

Инж. Красимир Герчев-кмет на Община Разлог, заедно със служителите от Общинска администрация, почистиха стъпалата към м. „Голак“-една от любимите дестинации на жителите и гостите на града.

Също така бяха почистени дървените фундаменти, пътеки, люлки и пространствата около тях на атракциона „Голак“. По този начин кметът на Разлог и служителите от общината дават пример и се включват към опазването на чистотата в  града и поддържането на красивите кътчета в изряден вид.

Добавени коментари

Гейчев педал публикува:
10 Юни 2018 | 13:18
Та не падна не се утрепа некаде по ти стапала
Запознат публикува:
09 Юни 2018 | 15:38
Тия стъпала си ги има още от лошото бай-Тошово време, тия тарикати само турия некоа вазица тук таме, декато ве че са изпотрошени, наприя една глупава кула която става само за самоубийство и на сичко отгоре са изтапанили толкава така табела да се види колко се е открало. НАГЛОСТ!!!!!!!!!!!!!!!
До стъпалото публикува:
09 Юни 2018 | 15:26
Така е братле, обаче някой трябва да го плаща цялото това нещо, кадърните хора избягаха останаха само цигани пенсионери и гербаджииските измекяри. Не остана кой да плаща, икономиката е спомен, и почнаха данъци, такси, ЧСИта, една от най-скъпите коли в града се кара именно от ЧСИ, другата от заместник-кмета, за какво говорим изобщо. Ще дойде време когато и малкото балъци останали ще си вдигнат чуковете и тогава ще види кой ще плаща. Но до тогава тия негодници ще са си построили комунизма. Какво да ви кажа... овчи народ, тъпа държава!
стъпалото публикува:
09 Юни 2018 | 13:42
Само като видите колко пари са потънали в тия стъпала...това наистина е добър пример как може да си оправиш живота...вярно е, че който можа да избяга от този град се спаси от селянията, простотията и това да гледа наглите физиономии на някои, които едвам завършиха и сега определят бъдещето на града с парите от нашите данъци...
Нямам думи! публикува:
09 Юни 2018 | 00:12
Абре Кмете, абре ПИАРКО, не ви ле писна да бутате в очите на хората тия глупости. На никой не му пука дали назначавате още 6 чистача или метете стълби. Народо загива, народо си отива. Осрахте се отсекаде, дано поне успеете да преперете парите на тоо декато ве назначни, защоти всички го знаем. Ясно е до дека не докарахте, в тоо град който преди 10тина години вреше и кипеше, вече нема кой да наппцуеш. Дано вече сте си изпалнили мисията, препрали парите, и оставите хората да се развиваа, оти не дай си боже може Боко да ви се накра... БОЖЕ ПОМОГНИ, ЗА ТАКЪВ ПРИМЕР!!!

Добавете Вашия коментар

TOP