Възмутително! Благоевградски ченгета газят закона докато обядват! /Папарашки снимки/

18 Май 2018 | 13:08
0 коментара
Криминално

Полицаи от Благоевград погазиха закона и паркираха неправомерно патрулния си автомобил по време на работа  за да обядват, видя наш репортер.

Двойката патрулиращи ченгета похапваха невъзмутимо повече от  40 минути в закътано ресторантче в областния  център, разположено в старинния квартал на Благоевград.

Папарак на Pirinsko.com успя да излови двамата, докато с любопитство разглеждат менюто за обяда, чудейки се с какво точно да се заситят. Докато те умуваха обаче, минаващите покрай неправилно паркирания патрулен автомобил хора, оставен на метри от заведението с недоволство коментираха, че законът е закон, но не за всеки.

„Ако аз си позволя да паркирам тук колата си дали ще остане и 5 минути на мястото без да  я вдигнат”?, възмутено попита шофьор на „ Ауди”, който изнервено обясни пред екипът ни, че близо 10 минути чака за да се освободи място на регламентирания паркинг в района.

Единствено разбиране към органите на реда проявиха бабите продаващи цветя на близо, които пък възкликнаха състрадателно „ И те са хора, трябва да ядат”

Добавете Вашия коментар

TOP