Волейбол! Изненадващ трансфер: Наш национал ще играе със световни звезди в Италия

12 Октомври 2017 | 09:56
0 коментара
Спорт

Българският волейболисти Чоно Пенчев вече е играч на италианскяи Модена. Братът на Николай и Розалин Пенчеви премина в тима, чийто треньор е Радостин Стойчев.

В отбора са звездите Бруно Резенде и Ървин Нгапет. За последно Чоно Пенчев игра в Гърция, където бе преотсъпен от СКРА Белхатов.

Във волейболния ЦСКА възстановяват своите състезатели по възможно най-модерните методи. Терапията със студ, провеждана в криосауна, ускорява многократно възстановителните процеси в тялото. Вижте Краси Гайдарски по време на процедура при - 135градуса.

 

Волейболният Левски отстъпи с 2:3 гейма в контролна среща с националния отбор на Алжир, който е на подготовка у нас. Старши треньорът Владимир Николов използва почти всички налични състезатели за проверката, играна днес в зала "Универсиада".

Днес двата тима ще изиграят още един мач помежду си. По-рано през седмицата алжирците срещнаха и ЦСКА, срещу който спечелиха с 3:1. В събота "сините" гостуват на Тетевен Волей във втория си мач от Суперлигата.

Женският отбор на Марица (Пловдив) пак заминава за Турция като част от подготовката си за предстоящите мачове в Шампионската лига и Националната волейболна лига. Шампионките на България ще гостуват на Бешикташ (Истанбул) за две приятелски срещи в четвъртък и петък вечерта.

"Жълто-сините" ще потеглят за турския мегалополис утре рано сутринта, а първият им мач срещу седмия от последния сезон в най-силното национално първенство в света е от 18:30 б.в. в зала БЖК Акатлар. Втората контрола между Бешикташ и Марица е в петък със същия начален час и на същото място.

Възможно е пловдивчанки на място да уговорят още една проверка или съвместна тренировка и за събота.

Марица гостува на Бешикташ за два приятелски мача и през април (на снимката). Тогава момичетата на Иван Петков загубиха първата с 1:3 и завършиха втората наравно – 2:2.

БЛИЦ-СПОРТ

 

Добавете Вашия коментар

TOP