ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ: Опасност от падащи камъни има в района на Кресненското дефиле, прохода „Предел“ и пътя Добринище - Гоце Делчев

19 Юни 2017 | 02:42
0 коментара
Общество

 Повишена е опасността от падащи камъни в района на Кресненското дефиле и по второкласен път II-19 Симитли – Гоце Делчев. На много места в област Благоевград превалява слаб дъжд, поради което пътните настилки са мокри и хлъзгави.

От Областно пътно управление и КАТ – Благоевград апелират към шофьорите да карат внимателно, със съобразена скорост, да спазват пътната сигнализация спазвайки правилата за движение по пътищата, за да бъдат избегнати пътни инциденти.

Частични ремонтни на пътната настилка се извършват по автомагистрала „Струма“ на п.в. Петрич-Мелник- Кулата при км 153+180. Движението се извършва в едната лента съгласно поставените пътни знаци до 17 юни.

Отново по магистралата, но в участък от п.в. Ген. Тодоров при км 159+228 също се извършват частични ремонти на пътната настилка. Движението ще се извършва в едната лента съгласно поставените пътни знаци.

До 20 юни на път I-1 Благоевград – Кулата в чертите на град Кресна ще се полага хоризонтална маркировка. Предвидените дейности ще се изпълняват предимно през нощта, за да не се затруднява трафика. 

Добавете Вашия коментар

TOP