ВНИМАНИЕ ШОФЬОРИ! Мъгла намалява видимостта в района на Добринище и село Баня

20 Ноември 2018 | 07:49
0 коментара
Общество

Мъгла намалява видимостта на второкласен път II - 19 в района на Добринище и на село Баня. Това съобщи дежурният служител в Областно пътно управление-Благоевград.

Той отбеляза, че пътните настилки в областта са сухи, само по усойните места са заледени. С нормална интензивност се осъществява трафикът по главен път Е-79, второкласен път 19 Симитли-Гоце Делчев и АМ „Струма“ в участъка от областта.

В една лента се осъществява движението по автомагистрала „Струма“ от км 153+000 до км 166+000, посока Сандански – Кулата, поради ремонтни дейности на дилатационните фуги в часовете от 08:00 часа до 17:00 часа. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в свободната лента, съобразно създадената организация на движение. Срокът за ремонтните дейности е до 23 ноември.

Шофьорите да се движат с повишено внимание в района на Кресненското дефиле и прохода Предел, поради повишена опасност от падащи камъни.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства да шофират внимателно, съобразявайки се с пътната обстановка и спазвайки дистанция.

Добавете Вашия коментар

TOP