Внимание шофьори! Мъгла намалява видимостта на пътищата по поречието на река Струма в Благоевградско

24 Ноември 2018 | 12:26
0 коментара
Общество

Мъгла намалява видимостта на пътищата по поречието на река Струма в Област Благоевград, съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград.

Пътните настилки са предимно сухи, само по усойните и планински райони, както ѝ на мостовите съоръжения са частично  мокри и хлъзгави. Движението по второкласен път IІ-19 Симитли – Банско в участъка от град Симитли до град Банско се осъществява в една лента за движение поради полагане на хоризонтална маркировка. Участъкът е сигнализиран с пътни знаци.

Водачите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост в свободната лента, съобразно създадената организация на движение. В региона няма въведени други ограничения за движението на леки и товарни автомобили. Интензивен е трафикът по основните пътни артерии в Благоевградска област – автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79, както ѝ по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев, информира „Фокус“.Повишена е опасността от падащи камъни в Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев.  Шофьорите трябва да карат внимателно в тези райони,за да бъдат избегнати инциденти.

През нощта няма регистрирани тежки пътни инциденти, няма и новообразували се свлачища. Стационарни камери има в района на Монца и в град Кресна.

Добавете Вашия коментар

TOP