Внимание шофьори! Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Благоевградско

28 Октомври 2017 | 09:48
0 коментара
Общество

Мокри и хлъзгави са пътните настилки в градаИнтензивно е движението по основните улици и булеварди в Благоевград.

През нощта няма регистрирани тежки пътни инциденти. В началото на съботния ден натоварен е трафикът по булевардите „Св. св. Кирил и Методий“, „Васил Левски“ и „Св. Димитър Солунски“. Частични колони от автомобили и задръствания се образуват в района на жп гарата и автогарата.

Обичайно натоварен е трафикът по улица „Славянска“ в района на Многопрофилна болница за активно лечение – Благоевград и Регионална служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Благоевград.

Всички светофарни уредби в града се в изправност, градския транспорт се движи по разписание.

С повишено внимание трябва да се извършва движението по главен път Е-79 в района на Кресненското дефиле и по второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев, тъй като опасността от падащи камъни там е повишена.

Това съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград. Само в лявата лента се извършва движението по третокласен път – 198 Гоце Делчев-Катунци-Петрич при км 38+380, в село Горно Спанчево.

Причината е разрушена подпорна стена с дължина 15 метра, заради която дясното платно за движение е подкопано Движението е урегулирано с необходимите пътни знаци до края на месец октомври.

Едното платно за движение е деформирано поради активизирало се свлачище и преминаването се извършва само в едната лента на пътя между селата Блатска и Абланица, при км 7+700. 

Пътните настилки са мокри и хлъзгави. Нормално натоварено е движението по автомагистрала „Струма“ и главен път Е-79 в частта им от област Благоевград.

Добавете Вашия коментар

TOP