ВНИМАНИЕ! Повреда прекъсна електрозахранването в „Кривия тунел“ в Кресненското дефиле

23 Февруари 2019 | 09:21
0 коментара
Общество

Прекъснало е електричеството в „Кривия тунел“ при Кресненското дефиле поради повреда в електрозахранването, съобщиха от Областно пътно управление – Благоевград. 

Пътните настилки в областта са заснежени като са почистени и обработени против заледявания. На някои места продължават да се почистват и обработват. 

Повишена опасност от падащи камъни има в Кресненското дефиле и в района на Предел. До този момент няма регистрирани тежки пътни инциденти. Не е имало сигнали ѝ за паднали камъни, които да са затруднявали трафика по републиканската пътна мрежа.

Oграничение за преминаването на всички моторни превозни средства е наложено по главен път Е-79 в участъка Кресна – Долна Градешница в района на км 402+365. Причината е извършване на ремонтни дейности на моста на ЖП линия „София – Кулата“. То ще бъде в сила до 30 март. Преминаването се извършва по обходен маршрут, който заобикаля съоръжението и се регулира от светофарна уредба.

От Областно пътно управление-Благоевград отправят апел към водачите на моторни превозни средства шофьорите да се движат със съобразена скорост и да спазват правилата за движение.

Добавете Вашия коментар

TOP