Внимание: Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле и проходите Предел и Папаз Чаир

04 ноември 2019 | 17:31
0 коментара
Внимание: Повишена опасност от падащи камъни в Кресненското дефиле и проходите Предел и Папаз Чаир

Повишена е опасността от падащи камъни в Кресненското дефиле и в района на проходите Предел и Папаз Чаир, съобщават от Областно пътно управление – Благоевград.

Към този час трафикът е натоварено по главен път Е-79, автомагистрала „Струма“ и второкласен път – 19 Симитли – Гоце Делчев.

До 31 декември движението по третокласен път – 109 автомагистрала „Струма“ – Лозеница от км 0+000 до км 10+754 е ограничено за всички моторни превозни средства поради рехабилитация на пътя. Преминаването се извършва по обходен маршрут – АМ „Струма“ – п.в. „Ново Кономлади” – по общински път през селата Ново Кономлади – Капатово – Кромидово – Хърсово – Виногради – път ІІІ-109 Лозеница – Мелник и обратно.

В Област Благоевград няма въведени други ограничения за движението на леки и товарни автомобили. През деня е регистриран 1 по-тежък пътен инцидент. При него леко пострадала е една жена. Пътнотранспортното произшествие е станало около 13.56 часа на ПП1 Е-79 в района на отбивката за село Ощава.

По първоначална информация е катастрофирал лек автомобил, който се е ударил в мантинела и е излязъл извън пътното платно.  Пътят в района е свободен за движение.


Добавете Вашия коментар!