Влюбени в Благоевград атакуват нощните заведения с куверти по 40-60 лв., ресторантьори: „Изненадите са включени в цената”

12 Февруари 2018 | 17:25
0 коментара
Общество

Между 40 и 60 лв. са цените на кувертите в заведенията в Благоевград за предстоящия Ден на влюбените – Свети Валентин.

Очаква се стотици младежи и девойки да превземат ресторантите и увеселителните заведения в града, които в най-любовната нощ в годината ще работят на пълна пара и до зори, твъдят ресторантьорите.

Кувертите са продадени на 100%, и то преди две седмици, хвалят се още собствениците на механи и нощни клубове в областния град.

„Изненадите също са включени в цената, ще има и много награди – за най-влюбена двойка, за най-влюбен младеж, както и за най-влюбена дама”, разкриват още хора от бранша.

Очаквано, празникът се очаква с най – голямо вълнение и трепет от младите хора, които твърдят, че за тях всеки ден е празник, тъй като се обичат еднакво.

„Макар че празникът не е български, всички, които се обичат, го почитат и чакат с нетърпение. Много от нашите приятели също ще празнуват, ние сме група от десет човека и на 14 – ти февруари ще се забавляваме заедно в механа в Благоевград”, сподели влюбена двойка.

Хората на средна и преклонна възраст в Благоевград пък с усмивка разкриват, че тъй като отдавна са преполовили възрастта на бурната и зашеметяваща любов, с кеф ще празнуват Трифон Зарезан.

”Това си е нашият празник – Свети Трифон, да станеш в ранни зори и на гладно да изпиеш една бъклица с винце, после, зашаматен от любов или от еликсира на божествената напитка, пък да идеш с приятели на някое лозенце, за да го зарежеш, ей това е хубавото на живота. След това и една скара на въглища да направи човек, та целият град да те разбере – това е празникът”, каза пред наш репортер 58-годишният Манол Тодоров от Благоевград и допълни, че колкото и да се обичат младите, любов без вино няма.

Добавете Вашия коментар

TOP