Ветерани на „Бела“ спорят кой е истинският ЦСКА

12 Декември 2017 | 07:19
0 коментара
Спорт

Проверката между футболните таланти на „Мечетата“ и ЦСКА 1948 на терена на НСБ „Цар Самуил“ в Петрич стана повод за среща между отколешните приятели Петър Караангелов /вдясно на снимката/ и Атанас Каракашев /до него/.

Двамата връстници, родени през 1971 г., са бивши съотборници в различните формации на „Беласица“, като не пропускат взаимно да похвалят футболните качества на другия в по-младите години, но ги дели диаметрално темата, свързана с „Левски“ и ЦСКА. Докато гледаха мача, синият Петър и червеният Наско пак подхванаха въпроса кой е истинският ЦСКА, разбира се, до консенсус не се стигна. Дуото не постигна разбирателство и относно предстоящия двубой на „Лудогорец“ срещу „Хофенхайм“ в Лига Европа.

Караангелов има сантименти към отбора от Делиормана, където отлични изяви реди първородният му наследник Петър Караангелов-младши, докато аверът му е твърдо против проекта на братя Домусчиеви и отсега се стяга да подкрепя с всички сили на живо отбора на Гриша Ганчев в четвъртфиналната битка с лудогорци в турнира за купата на България на „Армията“ идния четвъртък.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP