Веселин Топузов, кмет на Полена: До края на 2019 година селото ще придобие един изцяло нов и по-красив облик чрез проектите, които ще реализираме

23 Януари 2019 | 19:15
0 коментара
Общество

До края на 2019 година селото ще придобие един изцяло нов и модерен облик. Това каза за Фокус Веселин Топузов, кмет на село Полена.

По думите му в следващите месеци предстои да бъдат реализирани поредица от проекти, свързани с облагородяване на населеното място.

„През тази година в село Полена ще се случват доста интересни неща. Ще започна с това, че предстои обновяване на главната улица на населеното място, носеща името „Георги Димитров“. Това, което мога да кажа е, че ще бъде положен нов асфалт, а също така ще бъдат обновени тротоарите. Освен това предстои подмяна на водопровода на улица „Димитър Благоев“. Там също ще бъдат изградени нови тротоари. Също така ще поставим ново осветление на изкуствения терен в Полена“, каза още Веселин Топузов.

Той добави, че през 2018 година са започнали изграждане на един кът за отдих, който ще бъде достъпен за деца и възрастни.

„Там също ни предстоят нови неща, така че мястото да бъде красиво и уютно за игра и отдих. Ще бъдат подменени и уредите на детската площадка, която се намира в центъра на селото. Планирали сме и още много нови неща, които да се случат в Полена. Смятам, че с всички тях в края на годината населеното място ще придобие един много по-красив и нов облик“, коментира Топузов.

Според него всичко това е възможно благодарение на перфектната съвместна работа, която имат с Община Симитли и най-вече заради подкрепата, която им оказва кметът Апостол Апостолов.

Добавете Вашия коментар

TOP