Васко да Гама от село Рупча подари на любимата си Алекс полянка в Банско

25 Септември 2017 | 17:17
0 коментара
Общество

Актьорът Иван Ласкин, изиграл преди години емблематичния образ на Васко Да Гама от село Рупча, подари на любимата си жена, актрисата Алекс Сърчаджиева полянка в Банско.

Това разкрива самата тя пред "Уикенд", и споделя  още, че съпругът й Иван Ласкин е най - милия и романтичен човек на света.

„При последното ми посещение в Банско, където бях заедно с него по повод на фестивала в града, Иван ме измъкна от хотела посреднощ, и ме отведе на една осеяна със светулки полянкаи ми я подари. Какво повече може да иска една жена за доказателство за любов”, убедена е актрисата.

И въпреки, че не пожела да разкрие, коя точно е полянката, тя твърди, че що се отнася до романтиката помежду им Иван Ласкин определено е по – романтичния от двама им.

„Иван е по-романтичният от двама ни. Той  продължава да ми прави изненади и всеки път е толкова красиво”, споделя с нескрито задоволство дъщерята на Пепа Николова.

По повод на брака, Алекс Съраджиева пък е категорична, че той е пълна отживелица.

„Шумни празненства, рокли с воали, наздравици до зори. Всичко изглеждало като напълно ненужен фарс. Това за нас са глупости и формалности”, отсича по темата Александра, която не иска да чупи късмета си с Ласкин и да утежнява отношенията им с още един подпис.

Още повече, че с времето и двамата се убедили, че бракът не е гаранция за щастливо семейство, нито отсъствието му.

 

Добавете Вашия коментар

TOP