Васил Петров, ДЮШ на ФК Пирин - Благоевград: След промените школата ще тръгне в правилната посока

05 Януари 2021 | 21:53
2 коментара
Спорт

Васил Петров, който заедно с Драган Стойков е начело на детско-юношеската школа на ФК Пирин сподели пред www.fcpirin.com мнението си за началото на подготовката и очакванията си за новата година.

„След промените, които новото ръководство на клуба осъществи, мисля, че нещата в Школата ще тръгнат в правилната посока. Във всички отбори трябва да вдигнем нивото на представяне с 50% спрямо моментното ни състояние. Макар, че в някои отбори изоставаме със селекцията – оставаме оптимисти.

Имаме много добри треньори, самите футболисти са на едно добро спортно-техническо ниво. Във всички отбори с изключение на този до 19 години, очакваме нови попълнения. Това важи най-вече за по-малките групи – родените през 2009, 2008, 2007 година.

Масовостта и качеството трябва да вървят ръка за ръка. Винаги има начин това да се случи. Разбира се, продължаваме да възпитаваме в децата прословутия „пирински дух“, с който сме известни в цяла България. Материалната ни база е в перфектно състояние, разполагаме с транспорт, терените са отлични, имаме подкрепа от страна на ръководството”, заяви Петров.

Добавени коментари

6666 публикува:
07 Януари 2021 | 15:08
До изпълнителния директор!!! Видели каква беля направи,Родителят на бившия талант на ПИРИН Христослав Ячев като разбра че треньор на неговото дете няма да бъде върнат Венелин Товиров пристана ведага на ЦСКА.Под натиска на Венко Попов и Елезов на 2006 бе назначен немия,човека на Венко Попов който запълва дупки всякакви да отговаря за деца??? Още много се стягат да бягат така е щом слушаш ЕЛЕЗОВ !!!
Фен публикува:
07 Януари 2021 | 07:35
Този Васил Петров е толкова слаб треньор и организатор. Е как е възможно човека на Венко Попов който запълва дупки всякакви да отговаря за деца??? Какво е показал,какво е направил този който и две думи неможе да каже. Пирин си е на същото положение както преди 20години!!!!!

Добавете Вашия коментар

TOP