Ваня Тучева със сайта IT-Farmer напусна със скандал в предаването ДикOFF

28 Юни 2015 | 19:54
0 коментара
Общество
Ваня Тучева със сайта IT-Farmer напусна със скандал в предаването ДикOFF

На пух и прах в ефира на „ДикOFF” бе разбит имиджът на самозваната „бизнесдама” инж. Ваня Тучева. Тя се сдоби с медийна популярност и всенароден интерес след една снимка... с президента Плевнелиев. Въпросът, от който блондинката упорито се опитваше да избяга, бе дали е инвестирала 2 милиона евро в сайта си.

„Тук съм, за да опровергая това, което се тиражира в медиите. На всички съм изпратила опровержения”, заяви Тучева. Рефренът, който нееднократно повтори, бе за това как е била измамена от вестникарска група, как „някои хора са взели огромни европейски пари, а за нас от малкия бизнес нищо не остава”. След тази тирада дамата стисна устни, врътна се на стола и напусна студиото.



„Понеже очевидно е натясно, какво друго й остава, освен да направи поредната си демонстрация и да си тръгне”, коментира Диков, след като Тучева си тръгна.

„Очевидно не можахме да покажем как един човек може да гради фалшив имидж и да спекулира с „познанството си” с известни хора”, коментира Любомира Бенатова.

„Да е жива и здрава с нейното нахалство, че умее да върти нещата”, заяви Диков.

„Истината е, че тя нищо не може да върти. Нито е взела пари от европейски програми. Тя нищо не върти, освен измислен имидж. За който си има вероятно своите причини. Това е просто един кух, фалшив имидж. Този сайт не струва 2 милиона. Това е измислена фасада. За мен ми беше интересно да разбера защо тази очевидно интересна жена има нужда да си измисля живота. Гледам на нея като на човек с проблеми. Какви са, така и не успях да разбера. Но тя определено е човек, който злоупотребява с другите”, заяви Миролюба Бенатова. /БЛИЦ

Добавете Вашия коментар

TOP