Вандали събориха уличен телефон в центъра на Благоевград

11 Февруари 2018 | 10:43
5 коментара
Общество

Уличен телефонен автомат бе повален тази нощ в центъра на Благоевград.

Инцидентът е от ул. „Димитър Талев” в идеалния център на града, свързваща площадите „България” с „Христо Ботев”. По протежение на тази улица се намират няколко дискотеки, чийто клиенти ги напускат в малките часове на нощта и рано сутрин.

Стойката на телефонния апарат е толкова изгнила, че и един ритник е бил достатъчен, за да падне.

Това е поредното имущество, унищожено в областния град. Обект на злонамерени действия от Нова година насам са стойки с кошчета за смет, които редовно биват събаряни.

През лятото пък от подобни деяния „страдат” чадърените инсталации по централната пешеходна улица „Тодор Александров”. /БГНЕС

Добавени коментари

Променете малко сайта! публикува:
11 Февруари 2018 | 21:12
Ако поставите брояч , който да отчита харесванията или отрицанията на коментарите, ще имате много повече читатели. Струма.ком печели само с това. Хората обичат да си сверяват часовниците.Именно това ги привлича към някои национални сайтове.
kk публикува:
11 Февруари 2018 | 15:47
Тези кабини са толкова грозни, а и никой не ги ползва вече. Вместо Кмета да задължи компанията, която ги притежава да ги разкара ако ли не да и иска 1000 лв наем на бройка...
Спас публикува:
11 Февруари 2018 | 15:09
Тия телефони не са ли на една телекомуникациона компания, която повече залага на футбола...
Питанка публикува:
11 Февруари 2018 | 12:33
Къде е полицията и частната фирма която има договор с Общината и какво пази ?
К. публикува:
11 Февруари 2018 | 11:51
Кабината падаше по малко всеки ден и беше опасна. Беше подаден сигнал в общината преди 2-3 месеца, но никаква реакция от тяхна страна. Хубавото е, че няма пострадали най-вече деца, които често се катереха по нея.

Добавете Вашия коментар

TOP