В Банско пристигат суперавтомобили

23 Септември 2020 | 12:50
1 коментара
Любопитно

Седмица след ретро парада на автомобили, този уикенд Банско ще посрещне най-новите супермашини.

На 27 и 28 септември градът ще домакинства на Get ToGether | Mountain Ride от програмата на Премиум Рали София – Свети Влас за 2020.
Почитателите на автомобили от най-висок клас, като: Lamborghini Gallardo, Ferrari California T, Porsche Carrera 4 GTS, Nissan GT-R Black Edition, Bentley Continental GT Speed, Mercedes-Benz SL500 Mille Miglia, BMW M5 Competition, Jaguar F-Type R, Mercedes-Benz GT63 S AMG и други, ще могат да ги видят на 26 септември след обяд на паркинга на начална станция на кабинковата линия.

Технческите възможности на колите и майсторството на пилотите ще проличи в неделния ден /27 септември/, когато ще пътуват по острите завои от Банско до Бъндеришка полена.

Община Банско и РУ на МВР ще организират специален режим на движение по планинското трасе по време на ралито.

Добавени коментари

Аз съм бурята! публикува:
23 Септември 2020 | 20:49
Днес сте лесни за отвяване, пиленца! Е такива най-ви обичам! И ся кво, нямате театри, опера, балет, но пък си имате селски кръчми, и о, небеса! Имате си изложение на скъпи коли! Така ще дигнете имиджа на курорта, та свет ще ви се извие! Ша ма извинявате, и селските братя наркоси и те ще си представят таратайките, за да ви е пълна идилията! Кат‘ се о@квате от страх от тях, поне да ви е яд какви коли карат! СМЕХ! Яко изпростяхте, ама яко! Какво да се прави, от скапаняци - скапани идеи!

Добавете Вашия коментар

TOP