Уволниха Маслинката от общинското дружество „Стройкомтранс” - Сандански

29 Август 2018 | 18:31
0 коментара
Общество

След 15-годишен трудов стаж е освободен като отговорник на чистачите в общинското дружество „Стройкомтранс” Юлиян Денев-Маслинка. От този понеделник Денев, когото по думите на съгражданина му Йордан Андонов и бездомните кучета по улиците в Сандански познават и не лаят срещу него, се води вече в графата „безработен”.

Интересен е фактът, че Маслинката натрупал дълъг период от неползван годишен отпуск и накуп ще вземе солидна сума от заплата. Ежедневно, независимо дали е съботен или неделен ден, той е по улиците в Сандански с жените чистачки. За него нямаше почивен ден, тъй като се бе отдал на каузата градът да бъде чист и приветлив за местните жители и за туристите. Отговаряше за 35-те чистачки по главната и второстепенни улици в града, разказа Й. Андонов, който всеки ден е на площада пред вестникарската будка и редовно е ставал свидетел на трудовата всеотдайност на Юлиян.

Пред „Струма” Денев потвърди, че е уволнен от работа. „Да, вече не съм на работа. Но не желая да съм публична личност. 15 години съм бил денонощно на работа. И сега е време за почивка”, каза той.

Ю. Денев бе кандидат за общински съветник от листата на ДПС на последните местни избори.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP