Уникален слънчев часовник бе монтиран в Банско

21 Септември 2019 | 11:27
4 коментара
Общество

Уникален слънчев часовник, показващ абсолютно точно време, бе монтиран в началото на улица „Гоце Делчев”.

Желязното произведение на изкуството, е дело на екипа на „Айрън Брадърс” и е по поръчка на кмета Георги Икономов.

Проектът е одобрен от Общински съвет Банско и е на стойност 9900лв. Улица ”Гоце Делчев” се превърна в еталон за това, как трябва да изглеждат пешеходните алеи в градовете и впечатлява с красота, стил и чистота не само туристите, а и жителите, които с гордост говорят за нейното възраждане през 2018-а година.

С последни щрихи с бронзова патина Радослав Сарафов подчерта името на Банско и цифрите на часовника, а цялата група си пожела повече слънчеви дни в „крак с времето”.

Добавени коментари

Владимир Зарков публикува:
22 Септември 2019 | 14:16
Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки. Личната ви омраза към Икономов няма да успеете да я прехвърлите и върху обикновените граждани на Община Банско. Те знаят! Те виждат! Те усещат! Градът е нов, по-красив, успешен и пълен с хора. Училищата са пълни с деца, местните доволни, а туристите обгрижени. За да бъдеш Кмет или кандидат Кмет трябва да си обществена личност - доказана в града. Трябва да разбираш от стройтелство, туризъм, инфраструктора, трябва да бъдещ допломат и не на последно място да умееш да говориш с хората с държавата, и с инвеститорите. Това е трудна задача. Нима Кадев или Думанов някога са били общественици? Да сте чули някога тяхна реч, изказване или да са защитили Банско? Винаги са се крили от публичността, защото не умят. Страхливци. Зад Кадев стои ЮЛЕН, зад Думанов старите крадци от преди Икономов. Града на Цеко ли ще го дадем? Или ще дадем на същите тия които презастройха Банско? Със стари кърви нов бърдак ли ще правим? Не! Курви, проститутки и примати обикалят Банско да настроиват хората срещу Икономов. Отбор циркаджии без бъдеще, безм минало и със срамно настояще. Това сте вие - Ех, курви и помияри всякакви. Сдружения, червени чуми и кучета Магарешки.
Банскалия публикува:
21 Септември 2019 | 19:22
икономов часовникът е уникален и даже вика ТИК-ТАК ТИК-КАК икономов гнидо долна!!!!!!
Каков е по тоа часовник? публикува:
21 Септември 2019 | 18:10
Чак па уникален?! Я бая сам поодил,ама таков не сам видовал на друга мешка. Па да е по-уникален от Монтофонецо?!
Съвсем навреме! публикува:
21 Септември 2019 | 11:39
Този часовник почва да отмерва времето до края на мандата на един разбойник определящ се като "създателят" на Банско и всичко около него.Той е изобретателят на кражбата на ДДС,на европейски субсидии,на луксозни сгради за собствено ползване,на "чудесен" воден цикъл и на ред други облаги.Ама за себе си.Това може само Икономов-Монтофонов!

Добавете Вашия коментар

TOP