Убийство и самоубийство в София, бебе е простреляно, борят се за живота му

30 Октомври 2018 | 05:13
0 коментара
Криминално

Жена на 23 години е била застреляна в столичния квартал "Надежда", съобщиха от МВР.

Тялото на жената е било открито в апартамент на ул. "Бели Дунав". Сигналът е подаден около 18,30 ч.

Полицията издирваше съпруга на жената. Предполага се, че той е евентуалният извършител на престъплението и се смята, че е въоръжен и опасен.

Източник: МВР

Двамата имат дете на 1 годинка, което също се издирваше. Сигнал в полицията е подала бабата на детенцето.

NOVA съобщи в късната си емисия новини снощи, че на бензиностанция са открити мъртъв мъж и простреляно бебе. Лекари се борят за живота на детето. От МВР са потвърдили информацията. 

Директорът на Столичната полиция Ивайло Иванов съобщи по-рано, че издирваният е 26-годишен мъж, работил в частна охранителна фирма. Иванов съобщи, че мъжът доскоро е живеел с убитата жена, но отношенията им приключили неотдавна.

Жената е била намерена от родителите си вчера около 18.30 часа, след като дълго време те не могли да се свържат с нея. За да влязат в апартамента на ул. "Бели Дунав" 2, те дори повикали ключар. Оглед на тялото на убитата жена тепърва ще установява къде и с колко куршума е простреляна.

МВР разпространи снимка и съобщи, че във връзка с изясняването на обстоятелствата около тежко криминално престъпление, Столичната полиция издирва мъжа от снимката. Той се придвижва с автомобил "Фолксваген Голф", сив металик, с регистрационен номер СВ 46 99 АХ. Вероятно с него пътува малко дете. По непотвърдена от МВР информация на снимката е съпругът на убитата жена.

 Vesti.bg.

Добавете Вашия коментар

TOP