ТУРСКА ФИРМА ВЗЕМА НА КОНЦЕСИЯ ВРЪХ ШИПКА

01 Февруари 2019 | 17:23
3 коментара
Бизнес

Идеята била в следващите тридесет и пет години да стопанисват имота и да построят още съоръжения и няколко нови по – малки паметника.

В предложението на фирмата се описвало подробно, че на върха и под върха има хиляди загинали турски войници и те не се почитат така както повеляват правилата в нормалните правови държави, дори се посочвали и примери, като Американско гробище на войници във Виетнам и други такива гробища.

От министерството на културата ни споделиха, че те няма как да бъдат против, понеже нещата се договаряли в Регионалното министерство и лично между премиера Бойко Борисов и президента на Турция Ердоган.

Фирмата щяла да се включи в инвестиция за тунела под Шипка но условията били да могат да си построят на върха и под него костници на загиналите турски войници и малка джамия в която да се молят гостите на комплекса.

От министерски съвет отказват коментар по темата, но не отрекоха, че турска фирма е подала документи да е концесионер на връх “ Шипка“ и също така ни увериха, че ще направят всичко възможно за развитието на този район и благоденствието на хората в него.

Източник:http://bez-cenzura.org 

Добавени коментари

Bai hoi публикува:
03 Февруари 2019 | 19:07
Алооу народе, де се мишиш бе? Ти помниш ли подвига на хората сражавали се за Шипка и оставили костите си там, за да можеш сега Ти народе да седиш пред компютъра си необеспокояван, да си галиш шкембето и да ти е през к*ра какво се случва сега в България? Васил Левски знаеш ли кой е, народе? Знаеш ли за какво е мечтал и се е борил Той? За чиста и свята република! А ти какво правиш народе? Дреме ти, че много хора наши деди и братя руси са дали живота си за твоята свобода! Седиш цъкаш на компа и ти е все тая! Смешници! Излизаме и правим погром на всеки, опитал се да опетни саможертвата на всички Онези, който оставиха телатаси н Шипка! Ставай народе!
Ленка и Мара публикува:
02 Февруари 2019 | 07:36
За БОГА!!!!!!!!!!!!!!!
Мустафа и айше публикува:
02 Февруари 2019 | 07:32
Машалла ,ашколсун ,Хасане,Джансу ,кво става бря!!!!?????

Добавете Вашия коментар

TOP