Турнир на левскари събра близо 6000 лв. за фен на „сините” в Симитли

06 Юни 2019 | 10:12
0 коментара
Общество

Футболни фенове на „Левски” се събраха в Симитли с благатворителна кауза. Обедини ги един от тях - Станислав Ильовски, фен на „сините”, който се нуждае от терапия, за да се изправи на крака.

В Симитли събират книги за изгорялото читалище в Скребатно

15 отбора от различни населени места участваха в благотворителния турнир в Симитли. До финала на стадион „Арена” стигнаха отборите на „Синя подводница” от град Симитли и на „Левски” от симитлийското село Черниче.

След изключително силна игра, феърплей и интересен за публиката мач последният съдийски сигнал дойде при резултат 2:2. Купата взеха феновете на „Левски” от евроселото Черниче след изпълнение на дузпи и резултат 3:2. Трофеят на шампионите връчи кметът на община Симитли - Апостол Апостолов.

Най-важното обаче е, че бяха събрани близо 6000 лева, които се прибавят към парите за четвъртото вливане на стволови клетки за Станислав. Лекарите са категорични, че той се повлиява на терапията и има реален шанс след последващи процедури да се изправи на краката си.

Станислав Ильовски е подложен на продължително лечение в Турция, което може да му даде шанс за първи път да стъпи на краката си. Има и банкова сметка, на която може да се превеждат пари - дарения за Станислав: IBAN: BG90IORT80487091130200; BIC: IORTBGSF - в полза на Станислав Иванов Ильовски.

Добавете Вашия коментар

TOP