Торта слънце и курбан за здраве за Честит рожден ден на Слънчев ден

07 Юни 2019 | 10:04
0 коментара
Хайлайф

Дневен център за деца и младежи с увреждания ,,Слънчев ден‘‘ – град Симитли отпразнува своя 13-ти рожден ден с богата празнична програма и курбан за здраве.

Празненството се състоя в механа ,,Кукери‘‘, където гостите бяха посрещнати на вратата с усмивка и ръчно изработени пеперуди с пожелание от домакините. Благодарение на общите усилия, професионализма и сърцатата работа на екипа, Дневният център успя през тези години да развие своя потенциал, дарявайки целеустремено много любов, грижа и внимание на децата.

Децата от ,,Слънчев ден‘‘ бяха подготвили богата програма от песни, танци и сценка, а кулминацията беше участието на ,,Ку-ку Бенд‘‘ и Слави Трифонов, чиито образ бе представен от талантливия млад актьор Стефан Каменов. В духа на традицията имаше и голяма торта под формата на ,,Слънце‘‘, около която се събраха всички.

Отец Спас отслужи курбан за здраве на всички деца, техните родители и персонала от Центъра. Тържеството уважиха кметът на община Симитли Апостол Апостолов и зам. -кметът Евгения Георгиева. Екипът и децата на ДЦДМУ изказаха своята специална благодарност към ръководството за всичко, което прави за децата.

Ръководителят на социално звено ,,Заведения за социални услуги‘‘ Ивайло Гоцев изказа своята специална благодарност към децата, родителите и персонала, които вече 13 години с много любов, всеотдайни грижи и добрина постигат съвместно все по-големи резултати.

Добавете Вашия коментар

TOP