Топреферът на Пиринско Ивайло Стоянов подпали „война“ в родния футбол със съдийството в мача „Локомотив“-ЦСКА

15 Юли 2020 | 08:51
0 коментара
Спорт

Топреферът на Пиринско Ивайло Стоянов подпали „война“ в родния футбол със съдийството в мача „Локомотив“-ЦСКА и вече пети ден, вместо да затихнат, страстите се разгорещяват. В епицентъра на събитията отново се озова босът на „Славия“ Венцеслав Стефанов, който нападна собственика на армейците Гриша Ганчев и го предупреди да си трае, за да не му развърже езика, а в същото време го настъпи на болното място – за топлата връзка с „Литекс“.

“Не е в интерес на Гриша Ганчев да ми дърпа езика. Ще се разприказвам и няма да е добре за него. По принцип не искам да комуникирам с Гришата, който бърка хапчетата и получава халюцинации. По-добре ще е за него да замълчи. Тази, която я мислят с Наско и кръга “Царско село”, няма да стане. Играе го борец за истината, а е най-изцапан. Гришата да си знае, че е „Литекс“. И той си го знае това. Ти никога няма да бъдеш ЦСКА“, отсече предводителят на най-стария столичен клуб, а реакцията му дойде след откритото писмо на червените от Брисовата градина. В него се казва: „Уважаеми г-н Стефанов, Много Ви молим, въпреки че сте корифей на футбола в измъчената ни родина, да не коментирате други отбори. Възхищаваме се на Вашия пит и мениджърски капацитет, но за голямо съжаление установихме, че във Вашите качества, добродетели и професионални компетенции липсва основен и важен елемент – математиката. Не можем да проумеем как в продължение на 30 години борците Ви преподаваха знания в тази точна наука, но…Уви! Явно сте бягали винаги от час. И както се казва в една телевизионна реклама: „Не става само с ядене, трябва и акъл“.

Тънко обидчивият член на Изпълкома на БФС не остана длъжен. „Относно борците ще кажа, че за мен най-големият борец е Валентин Йорданов. Явно той е и най-добре с математиката от борците, защото е най-напред с материала. Пак ще кажа – с такъв, дето бърка хапчетата и получава халюцинации, не искам да комуникирам. Да се спрат, че ще си отворя устата”, заяви в отговор В. Стефанов.

В дискусията се включи и спортният директор на смърфовете Георги Иванов-Гонзо, който разказа как Ив. Стоянов го е молел да му помогне да го върнат в съдийството, след като е бил изхвърлен от ранглистата.

Същевременно шефовете на ЦСКА подкрепиха вечния съперник „Левски“ и декларираха, че няма да подпишат договора за телевизионните права с фирмата на Кирил Домусчиев, дори и да бъдат пратени в по-долна дивизия.в.Струма

Добавете Вашия коментар

TOP