Топ новинарят на Нова ТВ, благоевградчанинът Христо Калоферов с ново амплоа! Водещият сменя микорофона с фотоапарат

23 Май 2018 | 17:50
0 коментара
Любопитно

Топ новинарят на Нова ТВ, благоевградчанинът Христо Калоферов сменя микорофона с фотоапарат. С него той ще запечатва пикантни кадри за британска медия, информират запознати.

Христо Калоферов определено е едно от най-чаровните лица на Нова телевизия, където е от 2007 година насам.

Топновинарят е фотогеничен и с отличен усет към професията, поради което е и доста апетитна хапка за мнозина. Малцина обаче биха предположили, че вместо като говорител в новинарските емисии, Калоферов ще се изявява с професионален… фотоапарат, пише в. "ШОУ".  

Всъщност синеокият симпатяга от години се увлича по фотографията. Опознава професионално и живота от другата страна на камерата, още докато учи операторско майсторство. И до днес остава верен на традицията – все още снима с професионален фотоапарат с лента. В ранни зори Гери Малкоданска сподели за огромна драма, сполетяла майка й. Изглежда хобито му не остава незабелязано.

Наскоро народното издание научи от сигурни източници, че популярна английска медия подготвя апетитно предложение към Калоферов, но не като към водещ на новинарски емисии, а като към фотограф – по проект, свързан с реализирането на поредица от документални филми за емблематични световни забележителности.  

Очаква се съвсем скоро журналистът на Нова тв да получи атрактивна оферта, която ще следим с интерес дали ще приеме.

Припомняме, че Христо Калоферов е едно от емблематичните лица на Нова телевизия. Преди да се присъедини към частния канал, работи и за „По света и у нас” в БНТ, както и за регионалния телевизионен център в Благоевград.

Бил е и водещ на сутрешния блок на Нова тв, където си партнира с Мирослава Иванова.

Добавете Вашия коментар

TOP